16o Italian Classic Run (19/03/2017)

Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση της λέσχης μας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017.

Η 16η κατά σειρά ετών από το 2001 μέχρι σήμερα το ITALIAN CLASSIC RUN είναι μια από τις πιο γνωστές εκδηλώσεις της λέσχης μας.

Έτσι λοιπόν και φέτος με την βοήθεια του καλού καιρού παρ όλα τα προβλήματα (ημιμαραθώνιος, Αμαζών Ράλλυ της ΦΙΛΠΑ), οι λάτρεις των Ιταλικών οχημάτων έδωσαν το παρόν στην εκκίνηση. Οι συμμετοχές πλησίασαν τις 30 με κυρίαρχα τα πεντακοσαράκια που ήταν 12 και σχεδόν όλα διαφορετικού χρώματος δημιουργώντας μια πολύχρωμη ανθοδέσμη.

Κάνοντας μια όμορφη διαδρομή 25 χιλιομέτρων όλη μέσα από κατοικημένες περιοχές ώστε να μας θαυμάζουν (είμαστε λίγο ψώνια) καταλήξαμε στο λιμάνι την Νέας Περάμου σε χώρο που μας είχε παραχωρήσει η κοινότητα. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της κοινότητας κ. Δημοσθένη Λιώτα για την βοήθειά του. Αφού τακτοποιήσαμε τις όμορφες Ιταλίδες μας για να τις θαυμάσει ο κόσμος ξεκινήσαμε την βόλτα μας στην παραλία για καφέ μπυρίτσα και κουβεντούλα.

Το μεσημέρι το Δ.Σ. της λέσχης είχε φροντίσει να καθίσουμε για φαγητό στο ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΙ, μια όμορφη ταβερνούλα δίπλα στο κύμα.

Το μενού ήταν και νόστιμο αλλά και χορταστικό και η εξυπηρέτηση καταπληκτική.

Στο τέλος του γεύματος έγινε η απονομή των Κυπέλλων στους νικητές και όλοι ευχαριστημένοι, χορτάτοι και γεμάτοι από την θάλασσα και ήλιο πήραμε τον δρόμο της επιστροφής περιμένοντας την επόμενη εκδήλωση της Λέσχης μας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΙΚΗΤΩΝ 16ου Italian classic run 2017

Νικητές Ιδανικού Χρόνου

1ος ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ FIAT 500

2ος ΜΟΥΣΑIΟΣ ΠΛΑΤΩΝ FIAT 127

3ος ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ FIAT 500

Νικητές ΚΟΥΙΖ

1ος ΜΙΣΙΧΡΟΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ AUTOBIANCHI A112

2ος ΓΚΑΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

3ος ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ fiat 131

Παλιότερο όχημα της εκδήλωσης

FIAT GARDINIERA 1963 του ΣΟΥΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟ FIAT 500

ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ με FIAT 500 του 1969

Μικρότερο Ηλικιακά Πλήρωμα

Οι ΓΚΙΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ οδηγος ΚΑΤΑΡΑ ΕΛΕΝΑ συνοδηγός συνολο ηλικίας 58 με FIAT 128 του 1980