4ο Ρομάντζο Ράλλυ (22/03/2015)

 

Κόντρα στο πείσμα των καιρών, η ΕΛΦ Fiat 500 εξακολουθεί να διοργανώνει εκδηλώσεις και πάντα προσπαθεί να κρατάει το κόστος χαμηλά ώστε να μπορούν όλο και περισσότεροι να μπορούν να “νιώθουν προνομιούχοι”, συμμετέχοντας σε μια εκδήλωση με αυτοκίνητα κλασσικού χαρακτήρα. Γι’ αυτό το λόγο, αυτή τη φορά το Ρομάντζο Ράλλυ, ήταν Ράλλυ μόνο κατ’ όνομα και όχι στην ουσία. Ήταν περισσότερο βόλτα για να μπορέσει να κρατηθεί χαμηλά το κόστος.

Φέτος το Ρομάντζο Ράλλυ ήταν σχεδόν Ιταλική υπόθεση. Από τα είκοσι οχήματα που συμμετείχαν, μόνο δύο έφεραν σημαία διαφορετικής χώρας, ένα εκθαμβωτικό TVR και μία κούκλα BMW. Κατά τα άλλα, τα υπόλοιπα αυτοκίνητα δεν ήταν άλλα από τα συνηθισμένα για εμάς (αλλά ασυνήθιστα για τον πολύ κόσμο) Fiat 500, 126, 128, 600 Multipla και το χαρακτηριστικό τρικολόρε της Λέσχης μας Autobianchi A112.

Έτσι τα αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν στο πάρκινγκ του Άλσους Βεΐκου και μέσω μιας προκαθορισμένης διαδρομής βρέθηκαν στο φράγμα της λίμνης του Μαραθώνα. Σε αντίθεση με τον καιρό που έκανε όλο τον χειμώνα, αυτή την Κυριακή είχαμε σχεδόν Άνοιξη. Αυτό αρκούσε για να κρατήσει την διάθεση των συμμετεχόντων σε υψηλά επίπεδα και βοήθησε στο να εξελιχθεί ομαλά μια ακόμα όμορφη εκδήλωση.

Χωρίς πολλά πολλά, φανφάρες και επισημότητες, όλοι απόλαυσαν ένα καφέ με φόντο την υπέροχη θέα της λίμνης, και αργότερα κατευθύνθηκαν σε τοπική ταβέρνα όπου απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα με αποτέλεσμα η παρέα να διαλυθεί τις πρώτες απογευματινές ώρες.

Ελπίζουμε του χρόνου τα πράγματα να είναι καλύτερα για όλους μας και το 5ο Ρομάντζο Ράλλυ να έχει τον χαρακτήρα όλων των προηγούμενων…περισσότερες συμμετοχές και διάθεση για…αγώνα!