Αποκριάτικο Πάρτυ (26/02/2012)

 

Πριν από χρόνια, η Λέσχη μας οργάνωσε ένα αποκριάτικο πάρτυ που το έγραψαν οι μεγαλύτερες εφημερίδες. Φέτος και κόντρα στα δεδομένα της εποχής, είπαμε να πατήσουμε ξανά γκάζι και να οργανώσουμε κάτι παρόμοιο.

Ο χώρος στον οποίο διεξήχθη το αποκριάτικο πάρτυ ήταν το Night Out Club, μαγαζί το οποίο βγάζει άνετα πινακίδες ιστορικού οχήματος, αφού λειτουργεί τα τελευταία τριάντα έτη!!

Τα μέλη της Λέσχης ξεκίνησαν σιγά σιγά να προσέρχονται στο χώρο μασκαρεμένοι με χιούμορ και φαντασία. Η καλή διάθεση άναψε το γλέντι μέσα σε λίγη ώρα, και ο συνδυασμός της ζωντανής ορχήστρας του μαγαζιού με τα μεζεδάκια που ετοίμασαν για τη βραδιά τα θυληκά μέλη της Λέσχης έκανε να μοιάζει περισσότερο για Τσικνοπέμπτη παρά για αποκριάτικο πάρτυ!

Εκεί όμως ήταν και η επιτυχία. Όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή την Κυριακή το βράδυ δεν το μετάνιωσαν και πέρασαν καλά. Και αυτό μπορεί να το προσφέρει με απόλυτη επιτυχία μια εκδήλωση της ΕΛΦ Fiat 500 εντός, αλλά και εκτός των τειχών του χώρου της Λέσχης: κέφι, χιούμορ, καλή διάθεση, όμορφη παρέα – και στον προαιρετικό εξοπλισμό – μεζεδάκια…

Καλή Σαρακοστή σε όλους. Και του χρόνου!