Περιήγηση στα Δερβανοχώρια (29/11/2015)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελευταία εκδηλωση της λέσχης μας για το 2015.

Με σύμμαχο τον καιρό που πάντα βοηθάει την Λέσχη, μαζευτήκαμε τριάντα αυτοκίνητα μεγαλύτερα των τριάντα ετών στον χώρο απέναντι από την είσοδο του ψυχιατρικού νοσοκομείου στο Δαφνί και με πολύ καλή διάθεση γύρω στις 10.30 ξεκινήσαμε μέσα από μια καταπληκτική διαδρομή μέσα από καταπράσινες τοποθεσίες και περνώντας μέσα από τα ομορφα χωριουδάκια των Δερβενοχωρίων φθάσαμε στις 12.30 στα Σκούρτα που είχαμε προγραμματίσει στάση για καφεδάκι.

Με ένα ήλιο που τίποτα δεν θυμίζει τέλος Νοεμβρίου, απολαύσαμε τον καφέ μας αλλά κάναμε και τα ψώνια μας στην λαϊκή που έτυχε να γίνεται την ώρα που φθάσαμε. Αφού μαζέψαμε ήλιο και ξεκουράσαμε και τα αυτοκινητάκια μας και έχοντας αρχίσει να διαμαρτύρεται στομάχι μας, ξεκινήσαμε για τον τελικό προορισμό μας που ως συνήθως είναι ταβέρνα. Στις 14.00 φτάσαμε στην Χασιά, στην ταβέρνα του φίλου και χορηγού μας Γιώργου Μητρόπουλου που μας περίμενε ένα πολύ όμορφο και χορταστικό μενού, άφθονο κρασί, πολύ κέφι και ζωντανή μουσική. Το υπόλοιπο της ημέρας κύλισε με φαγητο, ποτό, χορό, αστεία και διασκέδαση και για να μην ξεφύγουμε από τα τετριμμένα, βραβεύσαμε το μικρότερο συνοδηγό της εκδήλωσης που ήταν ο Θοδωρής, εγγονός του Πάνου και της Λιλης Γκορίτσα.

Γεμάτοι με όμορφες εικόνες αποχωρήσαμε για τα σπίτια μας έχοντας περάσει μια πολύ όμορφη Κυριακή. Τελειώνοντας την περιγραφή μου για την εκδήλωση των Δερβενοχωρίων, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους μας από την ΕΛΚΑ που πάντα στηρίζουν όλες της εκδηλώσεις μας αλλά και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλου του ΔΣ στον Θεόδωρο Σουλη που βοήθησε να γίνει αυτή επιτυχημένη εκδήλωση, καθώς επισης και σε οσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και να υποσχεθούμε ότι θα φροντίζουμε στην δύσκολη εποχή που περνάμε να οργανώνουμε όμορφες, έξυπνες και οικονομικές εκδηλώσεις, ώστε να ξεφεύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας που μας έχουν γεμίσει άγχος και κακή διάθεση.

Από εσάς τους φίλους και τα μέλη της Λέσχης μας ζητάμε μόνο την συμμετοχή σας, ώστε όλες οι εκδηλωσεις μας να έχουν επιτυχία και να μας δίνουν την δύναμη να συνεχίσουμε.