Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας (14/01/2016)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιηθηκε η ετήσια κοπή της πίτας για το 2016. Οι φίλοι και τα μέλη που μας τίμησαν με την παρουσία τους ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας. Εξήντα κομμάτια πίτα που είχαμε παραγγείλει δυστυχώς δεν έφθασαν και ζητάμε συγνώμη για όσους δεν πρόλαβαν να πάρουν κομματι.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους Μέλη των Λεσχών ΦΙΛΠΑ, ΟΡΚΑ, ΕΛΚΑ, Classic Microcars Club, ο Γ.Γ. της ΕΟΦΙΛΠΑ κος Πέτρος Ματσούκης και ο Ματθαίος Βερτόπουλος εκ μέρους του Συλλόγου Φλόγα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη ομιλία του Πρόεδρου ο οποίος έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και μια πρόβλεψη για την νέα που μόλις ξεκίνησε. Η εκδήλωση συνεχίσθηκε με την κοπή της πίτας με κομμάτια για το ΔΣ και τις Λέσχες που μας τίμησαν και κατόπιν μοιράσθηκαν κομμάτια στους παρευρισκόμενους. Ακολούθησε η βόλτα από τον μπούφε που ήταν πλουσιότατος από νόστιμα φαγητά που είχαν ετοιμάσει τα μέλη μας και που ομολογουμένως άρεσαν σε όλους. Συνεχίσαμε με την λαχειοφόρο αγορά που φέτος ήταν η πλουσιότερη των τελευταίων 10 ετών. Τα δώρα που προσέφεραν φίλοι και μέλη ξεπέρασαν τα 50 και όλοι οι παρευρισκόμενοι πήραν και κάτι. Οι τυχερότεροι της βραδιάς ομολογουμένως ήταν η παρέα από το Κιάτο Γκορίτσα – Μπεκιάρη που σάρωσε τα δώρα. Το φλουρί του ΔΣ βρέθηκε στο κομμάτι του Φώτη Ντούζα. Το δε φλουρί των παρευρισκομένων βρέθηκε στο κομμάτι του Ματθαίου Βερτόπουλου.

Μέτα το τέλος της λαχειοφόρου το γλέντι συνεχίστηκε με μουσική και κουβεντούλα μεχρι τη 1.30 που έφυγε και ο τελευταίος καλεσμένος μας.

Όλοι αποχώρησαν γεμάτοι ωραίες εντυπώσεις και έχοντας περάσει μια όμορφη βραδιά. Χαιρετηθήκαμε και δώσαμε ραντεβού για την επόμενη εκδήλωσή μας στις 31.1.2016.

Το ΔΣ της Λέσχης μας εύχεται σε όλους σας

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.