Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας (24/01/2013)

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα, μεζεδάκια και ποτό, έλαβε χώρα στη λέσχη μας η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Όλα ήταν από νωρίς έτοιμα, η λέσχη καθαρή, τα πατώματα φρεσκοβαμμένα, όλα έτοιμα για να υποδεχθεί η Λέσχη επίσημα το νέο έτος. Η προσέλευση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική – περίπου εξήντα άτομα μαζεύτηκαν, κάνοντας τον χώρο αφού γέμισε να μοιάζει με όμορφο συνοικιακό μπαράκι.

Η λαχειοφόρος αγορά ήταν φέτος πιο πλούσια από ποτέ. Περιείχε πλήθος δώρων που είχαν σχέση με το Fiat 500 αλλά και έργα τέχνης όπως ένας θαυμάσιος πίνακας ζωγραφικής και μια κούπα εξ’ολοκλήρου ζωγραφισμένη στο χέρι και απεικόνιζαν το αγαπημένο μας Φιατάκι τα οποία επιμελήθηκε ο γιατρός και καλλιτέχνης της Λέσχης μας, Στάθης Βλαχάκος. Άλλα δώρα με γούστο και Fiat 500, ήταν μια… ποδια που κάνουμε τις δουλειές μας στην κουζίνα (!) και μια μαξιλαροθήκη! Όμορφα ήταν επίσης και τα γλυπτά -πέντε στον αριθμό- τα οποία έφτιαξε ο Γιάννης Χωριανόπουλος με διάφορα εξαρτήματα από μηχανές αυτοκινήτου! Γούστο και φαντασία! Επίσης, πολλά ακόμα ακριβά αλλά και χρήσιμα δώρα όπως γυαλιά ηλίου, ραδιο-usb αυτοκινήτου, πολυτελή άλμπουμ φωτογραφιών και αλλαγές λαδιών-γενικοί έλεγχοι για τα πολύτιμα οχήματά μας. Επίσης, ασημένια γούρια για το νέο έτος, αλλά και μπρελόκ με αποτυπωμένο το αγαπημένο μας μοντέλο. Αν ξέχασα κάτι, ας με συγχωρέσουν οι φίλοι που πρόσφεραν όλα αυτά τα όμορφα πράγματα, αλλά ήταν τόσα πολλά!

Στην παρέα ήταν σύσσωμο το Δ.Σ. της Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ, και διοικητικά μέλη της ΟΡΚΑ και της ΕΛΚΑ που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Με αυτόν τον τρόπο, εξελίχθηκε και κύλησε πολύ ομαλά η βραδιά. Από την προσέλευση του πρώτου μέλους, την κοπή της πίτας, την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, μέχρι και τον τελευταίο που κλείδωσε την λέσχη. Όσοι βρέθηκαν αυτή την πρώτη επίσημη μέρα του νέου έτους στην Λέσχη, έκαναν πολύ καλό ποδαρικό, αφού η διάθεση και τα χαμόγελα περίσσευαν καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Κάτι που επιβεβαιώνει και τον κανόνα που διέπει την ΕΛΦ Fiat 500: Όλα τα μέλη της Λέσχης αυτής τα δένει κάτι πολύ ξεχωριστό, το Fiat 500. Κάποιοι, λόγω και των υποχρεώσεων μπορεί να βλέπονται μόνο μια φορά τον χρόνο. Το κλίμα όμως είναι εξαιρετικό και ένα χαμόγελο και μια ζεστή αγκαλιά υπάρχει για όλους.

Να είμαστε καλά, ευτυχισμένο το 2013! Και του χρόνου!