Διήμερο στην Αίγινα (23-24/6/2012)

Τα 500ράκια πήραν τους φίλους τους και πήγαν στην Αίγινα. Για τρίτη φορά η Λέσχη επέλεξε τον όμορφο αυτό προορισμό (οι δύο προηγούμενες ήταν το 2009 και το 1998) προκειμένου να αρχίσει να μυρίζει λίγο… καλοκαίρι. Έτσι γύρω στα 15 αυτοκίνητα νωρίς το Σάββατο βρέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά για να επιβιβαστούν στο καράβι Αγιος Νεκτάριος και να βρεθούν στο όμορφο νησί.

500ράκια, 850 Spider, 127 αλλά και φίλοι με άλλες μάρκες ήταν νωρίς στο λιμάνι του Πειραιά. Την παράσταση έκλεψε το… νεότευκτο Fiat 600 Multipla το οποίο ως γνήσιο οικογενειακό αυτοκίνητο ήταν τίγκα στους επιβάτες και στις αποσκευές.

Ο σκοπός είναι πάντα να περάσουμε καλά, ξεχνόντας τα προβλήματα και απολαμβάνοντας βόλτες με τα παλιά κλασσικά μας αυτοκίνητα. Ο στόχος επετευχθη για μια ακόμη φορά, αφού η εκδρομή εξελίχθηκε σε μία από τις ομορφότερες που έχει κάνει η Λέσχη μας τα τελευταία χρόνια. Ήταν βέβαια εκδρομή τουριστικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.

Το μενού εκτός από… αυτοκινητάδα, γέλιο και μπόλικο φαγητό, είχε και βαρκάδα, όταν τα μέλη επιβιβάστηκαν σε βαρκούλα για να απολαύσουν το μπάνιο τους σε απομακρυσμένη παραλία του νησιού εκεί όπου δεν φτάνει ούτε Hummer!

Ξεχωριστή ήταν και το βράδυ του Σαββάτου η παρουσία του ΣΚΟΑ (Σύλλογος Κλασσικών Οχημάτων Αίγινας), όπου ήρθαν κοντά μας τα μέλη του με άριστα κλασσικά αυτοκίνητα, προκειμένου το πάρκιν να μετατραπεί για λίγες ώρες σε μια εξαιρετική έκθεση κλασσικού αυτοκινήτου. Το βράδυ ανταλλάχτηκαν ευχές και αναμνηστικά, με την ελπίδα οι δυο λέσχες να ξανασυνατηθούν στο μέλλον.

Με αυτό τον τρόπο, έκλεισαν και οι εκδρομές για το καλοκαίρι. Ας γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε δυναμικά τον Σεπτέμβριο!

Και επειδή ο γραφών δεν ήταν παρών (δυστυχώς) στην συγκεκριμένη εκδρομή, ας αφήσουμε τα βίντεο που επιμελήθηκε ο Νίκος

Κορφιάτης να μας αφήσουν να δούμε το “ρεζουμε” της όμορφης αυτής εκδήλωσης.