Τσικνοπέμπτη στην ΕΛΦ Fiat 500 (24/02/2011)

Τι και αν υπάρχει οικονομική κρίση;

Η ΕΛΦ Fiat 500 είναι εδώ για να σε ταρακουνήσει!

Στιχάκι βγαλμένο στο πόδι, αλλά που ανταποκρίνεται περίφημα στην πραγματικότητα.

Κάθε χρόνο συνηθίζουμε να περνάμε αυτή την ξεχωριστή “ελληνική” ημέρα με συγγενείς και φίλους σε κάποιο ταβερνάκι της γειτονιάς, να τρώμε και να πίνουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Με την παρούσα οικονομική κατάσταση, σίγουρα κάποιοι δεν πήγαν φέτος σε αυτό το ταβερνάκι. Και είναι πολύ πιθανό να ήμαστε και κάποιοι από εμάς μέσα σε αυτούς τους “κάποιους”.

Εδώ λοιπόν κολλάει το στιχάκι: Αν δεν υπήρχε η Λέσχη, ίσως εσύ να μην το τσίκνιζες φέτος. Η Λέσχη όμως είναι εδώ και σε προσκαλεί. Θέλεις δεν θέλεις, επειδή την αγαπάς, θα είσαι και εσύ εκεί και στην τελική δεν θα σου βγει σε κακό!

Εκεί λοιπόν βρίσκεται η ουσία. Στην παρέα. Στην διασκέδαση. Και η ΕΛΦ Fiat 500 τα προσφέρει απλόχερα όλα αυτά. Μέλη με τις συζύγους και τα παιδιά τους ήταν όλοι εκεί για να διασκεδάσουν. Το φαΐ ήταν άφθονο – το κρασί επίσης -, η παρέα πολύ καλή και έτσι δεν έμειναν και πολλά περιθώρια σε αυτούς που βρίσκοταν εκεί να μην περάσουν καλά.

Το πάρτι τελείωσε κάπου στις δύο μετά τα μεσάνυχτα. Και επειδή η επόμενη ημέρα ήταν εργάσιμη, ζητούμε συγγνώμη από τους κατοίκους της περιοχής που μπορεί να τους αναστάστωσε μέχρι αργά η φασαρία που έβγαινε από το αστείρευτο κέφι που είχε δημιουργηθεί σε μόλις λίγα τετραγωνικά μέτρα… Το καλύτερο δε ήταν το φόντο από παρκαρισμένα 500ράκια. Αλήθεια, εσάς πως θα σας φαίνοταν να τρώγατε ελληνικά κοψιδάκια σε κλειστό χώρο και γύρω σας να υπήρχαν τρία-τέσσερα παρκαρισμένα 500ράκια;;;; Ίσως λίγο περίεργο, αλλά εμείς έχουμε συνηθίσει να τρώμε δίπλα στα μικρά μας. Και νιώθουμε υπέροχα.

Ήταν η δεύτερη φορά που το τσικνίσαμε στην Λέσχη μας (η πρώτη ήταν το 2009).

Άντε, και του χρόνου!