ΠΥΡΟΣ ΑΣΛΑΝΗΣ: Το πείραμα της Φιλαδέλφειας και η χωροχρονική επέμβαση στους Περσικούς πολέμους

Στο εν λόγω βιβλίο του αποδεικνύεται πώς κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι που είχαν την τεχνολογία να περιδιαβαίνουν στον χρόνο επηρέασαν την ιστορία μας και την ιστορία όλου του κόσμου στην πολύ γνωστή μάχη του Μαραθώνα και όχι μόνο. Το βιβλίο πραγματεύεται την ταυτοποίηση παράξενων γεγονότων που είναι καταγεγραμμένα στις αρχαίες γραφές του Ηρόδοτου  και του Παυσανία αλλά και σε άλλους αρχαίους συγγραφείς και την εποχιακή τους συσχέτιση με χωροχρονικά πειράματα που έλαβαν χώρα στην Αμερική και στην Ελλάδα και ειδικά στην πεδιάδα του Μαραθώνα τις δεκαετίες του 1970 και του 1980. Στο βιβλίο ο αναγνώστης εκτός από ιστορικές και τεχνικές περιγραφές που θα διαβάσει θα μπορέσει να δει και ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό με ντοκουμέντα από την ευρύτερη περιοχή της περιοχής της μάχης του Μαραθώνα Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει και θα βρίσκετε στην διάθεση του κοινού στα βιβλιοπωλεία από τις αρχές Φεβρουαρίου 2009.

Την έκδοση και την διάθεση του συγκεκριμένου βιβλίου την έχει αναλάβει ο εκδοτικός οίκος «ΕΣΟΠΤΡΟΝ» οδός Αρμοδίου 14, Αθήνα, ΤΚ 105 52, 4ος όροφος.

Τηλέφωνα: 210.32.36.852 & Fax: 210.32.10.472, Ε-mail: esoptron@otenet.gr

Ο Σπύρος Ασλάνης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 04 Σεπτεμβρίου του 1954. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς. Τελείωσε το ιδιωτικό εξατάξιο γυμνάσιο της Σχολής Γουναράκη στην Αθήνα το 1972. Ακολούθως φοίτησε  για δύο χρόνια στις ιδιωτικές σχολές ΔΕΛΤΑ από όπου έλαβε αναγνωρισμένο πτυχίο μηχανικού ψυκτικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Το 1975 κατετάγη ως έφεδρος στις τάξεις της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και απολύθηκε το 1978. Το 1979 φοιτά στην σχολή Εμπορικών Αντιπροσώπων απ’ όπου έλαβε την επίσημη κρατική άδεια του εμπορικού αντιπροσώπου. Το ίδιο διάστημα εργάζεται στην εταιρία ΑΦΟΙ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΙ στο τμήμα πωλήσεων ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Το 1980 δημιουργεί την βιοτεχνία ηλεκτρονικών και ηλεκτρολογικών κατασκευών ACCULUX. Μετά 20 έτη έπειτα από απόφαση του ιδίου για λόγους διαφοροποίησης της αγοράς η βιοτεχνία ανέστειλε την λειτουργία της.

Από το 2000 μέχρι σήμερα έχει εργασθεί ως υπεύθυνος προμηθειών και ως υπεύθυνος πωλήσεων μεγάλων ιδιωτικών εταιριών.

Το 2000 παράλληλα με την εργασία του παρακολουθεί σεμινάρια της ATC για υπευθύνους προμηθειών και φοιτά για δύο έτη στις Σχολές ΑΧΟΝ για ολοκληρωτική εκμάθηση των computer.

Από το 1990 ασχολείται με την συγγραφή διηγημάτων, καθώς και ιστορικών και επιστημονικών ερευνών για παγκόσμια αστρονομικά και μηχανικά θέματα.

Έχει συνεργαστεί και έχει συγγράψει για την εφημερίδα «Ηπειρωτικά Νέα» και το περιοδικό «Αστροναυτική».

Έχει κάνει έρευνα σχετικά με την δημιουργία αρχαίων συνεχών ρευμάτων που έχει παρουσιασθεί από το Ελληνικό ιδιωτικό κανάλι «New Channel» παλαιότερα.

Περισσότερα για τον Σπύρο Ασλάνη στο www.spirosaslanis.gr