Καφεδάκι στο Φάρο Ψυχικού (14/06/2011)

Δεν μπορεί να λογιστεί σαν κανονικό event, αλλά η πρόταση του παλιού μέλους της Λέσχης, Δημήτρη Χατζήμπαλη κατάφερε να μαζέψει αρκετά 500ράκια στο Φάρο Ψυχικού. Μόλις τρεις μέρες νωρίτερα ήμαστε και πάλι μαζεμένοι στη Λέσχη μας (όπως κάθε Δευτέρα και Πέμπτη), όταν ο Δημήτρης “πέταξε” στον αέρα την ιδέα: Δεν πάμε την Δευτέρα με τα 500ράκια για ένα καφεδάκι, να πάρουμε και λίγο αέρα; Δεν ήθελε πολύ… όλοι συμφώνησαν, η πρόταση αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα και F/B, και έτσι την Δευτέρα, ημέρα του Αγίου Πνεύματος, βρέθηκαν γύρω στα οκτώ 500ράκια στο Φάρο Ψυχικού.

Η μέρα – παρά το άστατο του καιρού των τελευταίων ημερών – ήταν υπέροχη, και καταφέραμε για μια ακόμη φορά, να κάνουμε κατάληψη στην μισή και πλέον αυλή της καφετέριας. Περί τα 25 άτομα βρεθήκαμε εκεί. Κάποια μέλη έφτασαν με μοτό εκεί, αλλά δεν έχει σημασία, η παρέα μετράει. Άλλωστε δεν ήταν για όλους αργία και δε θα μπορούσαν όλοι λόγω χρόνου να ετοιμάσουν τα αυτοκίνητά τους. Είπαμε, δεν ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση.

Εν κατακλείδι, σημασία έχει ότι όλη η παρέα πέρασε καλά και ευχάριστα. Μόνο όταν άρχισε να σουρουπώνει και να πέφτει λίγο η θερμοκρασία, αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να μαζευόμαστε σιγά σιγά.. Το θέμα είναι, ότι κάποιο μέλος, ήθελε να προτείνει κάτι και το πρότεινε.. χωρίς ενδοιασμούς και αναστολές. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν λίγη καλή θέληση και αυθορμητισμός. Και επειδή και τα δύο στοιχεία υπάρχουν άφθονα στην Λέσχη μας, την επόμενη φορά κ. Χατζήμπαλη να προτείνετε καμιά αυθημερόν στη Μαλακάσα για πικ-νικ… να πούμε και στον Χωριανόπουλο να φέρει τα κρέατα, να βγουν οι ψησταριές, και τα παιδιά να βολοδέρνουν παίζοντας, πάνω-κάτω στο γρασίδι…