Εκδρομή σε Διακοπτό και Καλάβρυτα (25-26/06/2011)

Μια εκδρομή που πήρε πολλές αναβολές, αλλά μια εκδρομή, που τα είχε όλα.

Ξεκούραση, γέλιο, παρέα, αγώνες, μπάνιο, βραδινή έξοδο και κυρίως όχι ζημιές.

Σάββατο πρωί, ξεκινήσαμε για Διακοφτό, πολύχρωμα 500αράκια, 126, 127, 850, Σκαραβαίοι, BMW, Lancia, Αlfa Romeo, ακόμα και Porsche, σε μια ηλιόλουστη ημέρα, και ευτυχώς όχι ιδιαίτερη ζέστη. Συνηθίζεται το «η καλή μέρα απ’το πρωί φαίνεται» και πράγματι η διάθεση στα ύψη.

Θύμισε εκδρομή από τα παλιά, που το χιούμορ και τα πειράγματα ήταν βασικά συστατικά της παρέας.

Καταλύσαμε στο ξενοδοχείο Chris & Paul στο Διακοφτό και αφού τακτοποιήθηκαμε στα δωμάτια, μερικοί έκαναν μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου και άλλοι στην θάλασσα, τελικός μεσημεριανός προορισμός σε μια παραθαλάσσια ταβέρνα στο λιμάνι του Διακοπτού.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, φορέσαμε τα καλά μας!! και ξεκίνησε ο αγώνας. Η αδρεναλίνη στα ύψη, τα γκάζια πατημένα, και στο τέλος…νικητής ο κ.Δρούλιας από το Άργος με το περίφημο Lancia του.

Το βράδυ έξοδος στο Κιάτο, φαγητό, καφές, παγωτάκι και ξενύχτι σε διάφορα μπαράκια της περιοχής.

Το πρωί της Κυριακής ξεκινήσαμε όλη η παρέα με τον Οδοντωτο για Καλάβρυτα. Απίστευτη εκδρομή μέσα στο πράσινο και στα τρεχούμενα νερά.

Φτάσαμε στις 11.30 στα Καλάβρυτα και μετα από επίσκεψη στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος από τους Μερκελόβιους, με συνοδεία του Πατέρα Κωνσταντίνου – ρασοφόρου με κλασικά αυτοκίνητα – κάναμε βόλτα στην πόλη και βέβαια σε φανταστική ταβέρνα, να μη ξεχνιόμαστε.

Επιστροφή από την παλαιά εθνική οδό, με την σημαία της Λέσχης να ανεμίζει αγέρωχα και να δείχνει τον δρόμο για την επόμενη εκδήλωση.