Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας (27/01/2011)

Κάθε χρόνο πολλοί από εμάς περιμένουμε με πολύ αγωνία την συγκεκριμένη εκδήλωση. Κάποιοι την περιμένουν για να δουν αγαπημένα πρόσωπα από την Λέσχη τα οποία δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν τα βλέπουν συχνά, και κάποιοι άλλοι περιμένουν με αγωνία πότε θα ξεκινήσει η λαχειοφόρος αγορά, μήπως και κερδίσουν ένα από τα πολλά δώρα που προσφέρουν οι λαχνοί.

Φέτος, αρκετά από τα μέλη ήταν και πάλι στην Λέσχη για την κοπή της πίτας. Παλιά πρόσωπα, αλλά και νεότερα, άρχισαν μετά τις 9 να κάνουν την εμφάνιση τους.

Μετά από μία περίπου ώρα, ήταν όλα έτοιμα: οι περισσότεροι ήταν εκεί, τα καναπεδάκια του catering είχαν τελειώσει (!!!) και η πίτα ήταν στο τραπέζι έτοιμη για κοπή.

Αφού τελείωσε η ενημέρωση των μελών σχετικά με την εκδρομή στην Ιταλία, άρχισε ο λόγος του Προέδρου ο οποίος περιείχε τις κλασσικές ευχές για ένα χαρούμενο, δημιουργικό και με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα 2011. Δεν έλειψαν και οι παραινέσεις στα μέλη, για συχνότερη παρουσία, προκειμένου να κρατηθεί ο χώρος που στεγάζουμε το πάθος μας που λέγεται Fiat 500 για πολλά χρόνια ακόμα ανοιχτός.

Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πίτας και αργότερα η λαχειοφόρος αγορά, στην οποία κληρώθηκαν -ούτε λίγο, ούτε πολύ- πάνω από δεκαπέντε δώρα.

Το πάρτι διέλυσε λίγο μετά τις μία, όταν οι εναπομείναντες πείρανε είδηση ότι η επόμενη ημέρα είναι εργάσιμη και θα έπρεπε σιγά σιγά να αναχωρούν για ξεκούραση…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ε.Ο.ΦΙΛ.Π.Α., που μας τίμησε με την παρουσία της.

Τέλος, να ευχηθούμε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και να ξεπεράσουμε γρήγορα όλοι την οικονομική κρίση που μας μαστίζει, γιατί τα 500ράκια χρειάζονται και συντήρηση!!!