Αρχική Σελίδα

Η Λέσχη

Ιστορικό της Λέσχης

Προφίλ

Το Δ.Σ.

Προνόμια-Πιστοποιητικά-Εγγραφή κλπ.

Τεχνικά

Άλλες Εκδόσεις

Το Fiat 126

Βιβλιογραφία

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

Από τα παλιά

Πρόγραμμα

Όπου έχουμε πάει...

Κάποτε

Downloads

Ειδικός Τύπος

Vlahacos Art Gallery

Fiat 500 Television

Σπαρταριστές Ιστορίες

Σαν σταρ του σινεμά

Wallpapers

Μυθοπλασία...

Fiat 500 & 126 Links

Άλλες Λέσχες

Άλλα Links

Εδώ συγκεντρώσαμε μερικά ενδιαφέροντα links από site που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν όλους εμάς που αγαπάμε το κλασσικό ιταλικό αυτοκίνητο. Η σελίδα αυτή θα προσπαθήσουμε να ανανεώνεται διαρκώς. 


Σελίδα με πολλά links σχετικά με ιταλικά αυτοκίνητα.
www.carsfromitaly.net


Το απόλυτο site-οδηγός για όλα τα Ιταλικά μοντέλα που κυκλοφόρησαν και κυκλοφορούν. 


On-line περιοδικό για τους απανταχού Ιταλόβιους . Η σελίδα του Βρετανικού περιοδικού, αφιρωμένο στο Ιταλικό αυτοκίνητο. Δείτε σε ποιες ταινίες το αυτοκίνητό σας υπήρξε πρωταγωνιστήςΣκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν;


Κάντε κλικ σε αυτήν τη φωτογραφία και δείτε πόσα κλασσικά αριστουργήματα σαπίζουν σε μάντρες της Ευρώπης. Στην φωτό παραπάνω βλέπουμε πολλά Topolino που αυτή την εποχή σπανίζουν και έχουν πολύ μεγάλη αξία..

Δείτε που καταλήγουν όλα αυτά τα αυτοκίνητα που είναι μαζί μας πολλά από τα χρόνια της ζωής μας και μας προσέφεραν πολλές χαρές, εμπειρίες και συγκινήσεις..

Γι'αυτό σκεφτείτε καλά τι θα κάνετε το παλιό σας αυτοκίνητο (άσχετα αν είναι κλασσικό, σπάνιο ή απλά παλιό). Προτιμήστε να το χαρίσετε σε κάποιον που θα το αγαπήσει, παρά να το πετάξετε και να καταλήξει όπως όλα αυτά που απεικονίζονται στην ιστοσελίδα του Tin Hunter..