Αρχική Σελίδα

Η Λέσχη

Ιστορικό της Λέσχης

Προφίλ

Το Δ.Σ.

Προνόμια-Πιστοποιητικά-Εγγραφή κλπ.

Τεχνικά

Άλλες Εκδόσεις

Το Fiat 126

Βιβλιογραφία

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

Από τα παλιά

Πρόγραμμα

Όπου έχουμε πάει...

Κάποτε

Downloads

Ειδικός Τύπος

Vlahacos Art Gallery

Fiat 500 Television

Σπαρταριστές Ιστορίες

Σαν σταρ του σινεμά

Wallpapers

Μυθοπλασία...

Fiat 500 & 126 Links

Άλλες Λέσχες

Άλλα Links

Χριστουγεννιάτικο γλέντι στην ΕΛΦ Fiat 500 (15/12/2016)


Τελικά δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να περάσουμε καλά παρά μόνο καλή διάθεση, παρέα, κρασάκι, μεζές και τραγούδι.

Με αυτό λοιπόν το σκεπτικό και χωρίς πολλά πολλά, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα Χριστουγεννιάτικο Πάρτι και έτσι μια κρύα Πέμπτη του Δεκέμβρη όλα ήταν έτοιμα.


Η μικροφωνική από τον μόνιμο χορηγό μας Γιώργο Μητρόπουλο και ο άνθρωπος - ορχήστρα Νίκος Κορφιάτης, ήταν εκεί για να υποδεχθούν όλους όσους ήθελαν να περάσουν ένα όμορφο βράδυ. Το μενού επιμελήθηκε ο Γιάννης Χωριανόπουλος με εκλεκτά εδέσματα για όλους, ακόμα και για αυτούς που δεν νήστευαν.


Από τις 20.00 ξεκίνησαν να καταφθάνουν οι πρώτοι φίλοι οι οποίοι δοκίμασαν τα"μελομακάρονα του Άκη" μέχρι να ετοιμαστούν τα φαγητά, πλασμένα και9 ψημένα δια χειρός Προέδρου που τώρα τελευταία το έχει ρίξει πολύ στο "Master Chef" και δικαίως.


Γύρω στις 22.00 όλοι ήταν πλέον στη Λέσχη. Η ψησταριά πήρε στην κυριολεξία φωτιά. Τα σουβλάκια δεν προλάβαιναν να ψηθούν και το κρασί μαζί με το κέφι, έρρεε άφθονο. Μετά τα πειράγματα, τις ευχές και τα πολλά γέλια ξεκίνησε το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.


Εκεί όλοι έδειξαν της ικανότητές τους στο χορό και στο τραγούδι. Η ώρα πέρασε γρήγορα χωρίς να το καταλάβει κανείς και αργά τη νύχτα ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί κεφάτος και ευχαριστημένος. Οι διοργανωτές έκατσαν ακόμα περισσότερο στη Λέσχη, προκειμένου να μαζευτεί ο χώρος, αλλά και να γίνει ένας απολογισμός-κουβέντα σχετικά με την επιτυχία της γιορτής.


Η ΕΛΦ Fiat 500 & Συναφή ευχαριστεί από καρδιάς τους φίλους από την ΦΙΛΠΑ, Γιώργο Χωριανόπουλο, Emilio-Mario Iliou και Ηλία Παπαδάκη καθώς και το Πέτρο Παπαδόπουλο από την ΟΡΚΑ που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης όλα τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης που ήρθαν στο πάρτυ, τον χορηγό μας Γιώργο Μητρόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια του, τον Νίκο Κορφιάτη που μας διασκέδασε με τα τραγούδια του και όλους όσους βοήθησαν να πετύχει αυτή η γιορτή.


Τέλος, παίρνοντας δύναμη από την θετική ενέργεια όλων όσων παρευρέθησαν,  υποσχόμαστε να φροντίζουμε να περνάτε καλά και να ξεφεύγετε από την καθημερινότητά σας και το άγχος της επιβίωσης.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.Επίσκεψη σουδαστών μηχανολογίας από τα Σκόπια στη Λέσχη (01/12/2016)


Την Πέμπτη 1.12.2016 η Λέσχη μας υποδέχθηκε 15 φοιτητές μηχανολογίας από ΙΕΚ των Σκοπίων που είχαν προσκληθεί στα πλαίσια ανταλλαγής σπουδαστών από δικό μας ΙΕΚ.

 

Οι σπουδαστές περιηγηθήκαν στον χώρο της Λέσχης και θαύμασαν τα αυτοκίνητα που υπάρχουν εκεί. Έμειναν κατενθουσιασμένοι από τον διάκοσμο της Λέσχης,  τους έγινε ενημέρωση για την ιστορία της Λέσχης, του Fiat 500 καθώς και για τις δραστηριότητές μας. Οι φοιτητές πήραν αναμνηστικό πάπυρο ως ενθύμιο της επίσκεψής τους και μια κονκάρδα του σήματος της Λέσχης. Παρέμειναν στον χώρο για περίπου δυο ώρες και συζητήσαμε για διάφορα θέματα που αφορούν το ιστορικό αυτοκίνητο στις δύο χώρες, καθώς και για τις εντυπώσεις τους από την παραμονή τους στην Ελλάδα μας.

 

Έτσι γύρω στις 10.30 απεχώρησαν και αφού μας ευχαρίστησαν για την θερμή φιλοξενία και την ενημέρωση που τους προσφέραμε, μας πρόσφεραμ σαν ανάμνηση της επίσκεψής τους το βιβλίο για τα 50 χρόνια της σχολής τους και μια μπύρα του ενός λίτρου από τη χώρα τους.

 

Ήταν μια πολύ όμορφη πολιτιστική εκδήλωση και ευελπιστούμε να πραγματοποιήσουμε και άλλες στο προσεχές μέλλον.

 


Περιήγηση στο Σοφικό Κορινθίας (19/11/2016)


Πάει καιρός από τότε που η Λέσχη μας οργάνωσε διήμερη απόδραση. Αυτή τη φορά το Διοικητικό Συμβούλιο πήρε την πρωτοβουλία και οργάνωσε μια εκδρομή με τις εξής προϋποθέσεις: να είναι κοντά στην Αττική ούτως ώστε να μην κουραστούν πολύ τα αυτοκινητάκια, να έχει χαμηλό κόστος και να είναι κατάλληλος ο χώρος για μικρούς και μεγάλους. Έτσι, αποφασίστηκε η παρέα να κατηφορίσει στο Σοφικό Κορινθίας και συγκεκριμένα στο Ranch το πασίγνωστο "ξύλινο χωριό" των 330 στρεμμάτων με την αισθητική "Άγριας Δύσης". Η κοντινή από την Αττική απόσταση (μόλις 97 χιλιόμετρα) εξυπηρέτησε και αρκετούς στο να επισκευθούν το Ράντσο μόνο την Κυριακή σαν μία μονοήμερη όμορφη βόλτα.

 

Έτσι το Σάββατο, περίπου δέκα αυτοκίνητα συναντήθηκαν στα Goodys της Εθνικής Οδού και όλοι μαζί κατηφόρισαν για το Σοφικό. Χωρίς προβλήματα και ζόρια για τα αυτοκίνητα, η "αποστολή¨έφτασε στο Ράντσο. Εκεί όλοι τακτοποιήθηκαν στα ξύλινα δωμάτια και έπειτα είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον πανέμορφο αυτό καταπράσινο χώρο με τα γήπεδα, τις φάρμες και τους σταύλους. Ακολούθησε περιήγηση με το τρενάκι εντός του Ράντσου και γενικά όλοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα Σαββατοκύριακο εντελώς διαφορετικό από την ελληνική πραγματικότητα.

 

Ο πρωινός μπουφές και τα γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας ήταν πλούσια - δεν θα μπορούσε άλλωστε να ήταν και διαφορετικά, αφού στη Λέσχη τα μέλη έχουν το καλό όνομα του "καλοφαγά". Η διάθεση ήταν στα ύψη. Τα πειράγματα και τα "πειράματα" με τις δραστηριότητες ήταν αυτό που έβγαζε το περισσότερο γέλιο. Οι μικροί φίλοι της Λέσχης είχαν και αυτοί την ευκαιρία να κουραστούν ιδιαιτέρως, πέρα από τις φωνές του μπαμπά και της μαμάς, αφού ο χώρος ήταν άπλετος και απόλυτα ασφαλής για αυτά να παίξουν και να τρέξουν.

 

Την Κυριακή, ένα μικρότερο γκρουπ ξεκίνησε και εκείνο από τα Goodys προκειμένου να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους που διανυκτέρευσαν στο Ράντσο. Κοντά στις 12 το μεσημέρι, η παρέα είχε μεγαλώσει.

 

Και αφού άρχισε να σουρουπώνει, έφτασε η ώρα της επιστροφής... ένα επιτυχημένο Σαββατοκύριακο είχε ήδη τελειώσει και όλοι όσοι παρευρέθησαν εκεί ήδη αδημονούσαν για το επόμενο μεγάλο event της Λέσχης, που ως γνωστόν όλα έχουν σαν σύνθημα ¨πρώτα η παρέα"!

 


15ο  Italian Classic Run (02/10/2016)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της λέσχης μας, το 15o Italian Classic Run, στον πολύ όμορφο χώρο toy Πάρκου Φλοίσβου Παλαιού Φάληρου που μας παραχώρησε ο Δήμος.

 

Την ηλιόλουστη πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου (o θεός της Λέσχης έκανε και πάλι το θαύμα του) από τις 9.30 το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν πανέμορφες Ιταλίδες καλογυαλισμένες και απαστράπτουσες, οι οποίες στάθμευσαν στον πολύ όμορφο χώρο του Πάρκου. 30 υπέροχες Ιταλίδες με τέσσερες τροχούς και 17 πανέμορφα σκούτερ Vespa, δημιούργησαν μαζί με την ιταλική μουσική μια μαγευτική ατμόσφαιρα. Οι εκατοντάδες των επισκεπτών δεν ήξεραν ποια να πρωτοθαυμάσουν και σε ποιο να φωτογραφηθούν και δεν έλειψαν τα σχόλια του τύπου "αυτό το είχα όταν ήμουν φοιτητής" ή "σε αυτό έμαθα να οδηγάω" και άλλες τέτοιες αναμνήσεις. Όλοι είχαν κάτι να θυμηθούν σε σχέση με της ιταλικές καλλονές μας. Οι δε ιδιοκτήτες τους φούσκωναν από υπερηφάνεια ακούγοντας φιλοφρονήσεις και δηλώσεις θαυμασμού για της κούκλες τους.

 

Και έτσι με κουβεντούλα, καφεδάκι, φωτογραφίες και σχόλια πέρασε η ώρα και γύρω στις 14.00 μετά από μια προσφώνηση του Δημάρχου Παλ. Φαλήρου κου Χατζηδάκη έγινε η καθιερωμένη απονομή στο πιο όμορφο συμφώνα με την ψηφοφορία του κοινού, στο καλυτέρα αναπαλαιωμένο, στο παλαιότερο αυτοκίνητο και στην παλαιότερη Vespa, με όλους να φεύγουν ικανοποιημένοι και χαρούμενοι δίνοντας συγχαρητήρια στους διοργανωτές και κλείνοντας ραντεβού για την επομένη εκδήλωσή μας.

 

Όμως εμείς τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΦ Fiat 500 & Συναφή, θα θέλαμε από καρδίας να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και τα μέλη μας που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους. Επίσης τους φίλους μας του Vespa Club για την παρουσία και την βοήθεια τους, τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους του Δήμου Παλ. Φαλήρου για την παρουσία τους αλλά και για αμέριστη βοήθεια τους, τον μόνιμο χορηγό μας Γιώργο Μητρόπουλο με τον βοηθό του για την μουσική επένδυση της εκδήλωσης και τέλος όλους τους επισκέπτες που πέρασαν από τον χώρο της εκδήλωσης και υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε πάντα να κάνουμε όμορφες και χαρούμενες εκδηλώσεις.

 


Διαγωνισμός ομορφιάς 2016 (10/07/2016)


Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η προγραμματισμένη εκδήλωση "Διαγωνισμός Ομορφιάς 2016" της Λέσχης μας.

 

Από τις 9.00 άρχισαν σιγά σιγά να καταφθάνουν στον υπέροχο χώρο του πεζόδρομου της οδού Ερμού στο Θησείο, καλογυαλισμένα και φρσκοπλυμμένα αυτοκίνητα, που θα λάμβαναν μέρος στην εκδήλωση. Με πολύ καλή διάθεση και παρόλο τον καύσωνα, όλοι αδιαμαρτύρητα έβαλαν τα αυτοκίνητα τους σε προκαθορισμένο από την λέσχη χώρο, τοποθέτησαν της πινακίδες με τους αριθμούς τους και ανά παρεούλες απόλαυσαν την ηλιόλουστη μέρα.

 

Οι δε χιλιάδες επισκέπτες που έκαναν την βόλτα τους στο Θησείο, θαύμασαν τα πανέμορφα αυτοκινητάκια μας και όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο και να θυμηθούν μια ιστορία για κάποιο παρόμοιο αυτοκίνητο που είχαν οι ίδιοι η οι γονείς τους.

Τα θαύμασαν, φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ρωτούσαν για να μάθουν για την ηλικία τους, το πως καταφέρνουμε και τα διατηρούμε σε τόσο άριστη κατάσταση και ψήφισαν το πιο όμορφο για αυτούς αυτοκίνητο.

 

Συγχρόνως, μια τριμελής επιτροπή που απαρτιζόταν από τους ΛΟΥΚΑ ΝΙΚΟ, ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ ΦΩΝΤΑ και ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΝΝΗ και οι τρεις γνώστες του κλασσικού αυτοκίνητου, εξέταζε τα αυτοκίνητα ώστε να αποφασίσει για τα τρία καλύτερα ανάπαλαιωμένα της εκδήλωσης.

 

Καθ' όλη την διάρκεια της εκδήλωσής μας, όμορφη ξένη και ελληνική μουσική από τη δεκαετία του 80, ακουγόταν από την ηχητική κάλυψη που όπως πάντα μας κάνει ο φίλος και χορηγός της λέσχης μας ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ της εταιρίας CRASH SOUND και μας μετέφερε σε μια άλλη εποχή που όλα ήταν πιο όμορφα και ποιο αγνά.

 

Και έτσι με κουβεντούλα, καλαμπούρι, καφεδάκι και μπυρίτσα, οι ώρες περνούσαν χωρίς να το καταλάβουμε. Αργότερα, έφθασε η ώρα που σύμφωνα με το πρόγραμμα θα έκλεινε η κάλπη και θα γινόταν καταμέτρηση των ψήφων ώστε να εκλεχθούν τα τρία ποιο όμορφα αυτοκίνητα σύμφωνα με την γνώμη του κοινού.

Απο την καταμέτρηση 140 ψηφοδελτίων, αναδείχθηκε ότι το ομορφότερο αυτοκίνητο "του Διαγωνισμού Ομορφιάς 2016" ήταν το TRIUMPH SPRITFIRE MK2 του 1964 του ΓΙΑΝΝΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ με 25 ψήφους, δεύτερο ομορφότερο το FIAT 500 του 1968 του ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ με 15 ψήφους και τρίτο το FIAT 128 RΑLLY του 1973 του ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΧΟΥ με 9 ψήφους.

 

Επίσης ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα της επιτροπής η οποία είδε ένα προς ένα τα αυτοκίνητα και αποφάσισε ότι το καλύτερα αναπαλαιωμένο είναι το VW T2 του 1971 του ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΩΠΙΛΙΑΔΗ. Δεύτερο καλύτερα αναπαλαιωμένο αναδείχθηκε ένα FIAT 500 GARDINIERA του 1965 ιδιοκτησίας ΘΟΔΩΡΗ ΣΟΥΛΗ και τρίτο το πρωτοεμφανιζόμενο MERCEDES W114 COUPE του 1971 του ΘΑΝΟΥ ΚΟΥΛΑΡΜΑΝΗ. Κύπελλα απονεμήθηκαν επίσης στα τρία παλαιότερα αυτοκίνητα της εκδήλωσης και αυτά κατα σειρά ένα VW 1200 (1953) ιδιοκτησίας ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ, το WARTBURG 311 CABRIO (1957) του αντιπροέδρου της ΟΡΚΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΤΑΓΚΑΛΟΥ και το OPEL OLYMPIA (1958) -Ο γνωστός Ροζ Πάνθηρας- του ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.

 

Κατόπιν δόθηκαν μετάλλια στους δυο φίλους που καθ' όλη την διάρκεια της εκδήλωσης γέμιζαν με όμορφη μουσική την ατμόσφαιρα, καθώς και στον ΜΑΝΘΟ ΒΕΡΤΟΠΟΥΛΟ που μας τίμησε πάλι με την παρουσία του στην εκδήλωση με την πανέμορφη TOYOTA CELICA του με τα χρώματα της ΦΛΟΓΑΣ, που ακούραστος μαζί με την σύζυγο του Γωγω, έφεραν τον κουμπαρά για την ενίσχυση του Συλλόγου των γονιών παιδιών με νέοπλασματική ασθένεια. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ και μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε περισσότερο το θεάρεστο έργο τους. Αισθανθήκαμε μεγάλη συγκίνηση και τιμή που μας παρέδωσαν την ευχαριστήρια πλακέτα εκ μέρους της προέδρου της ΦΛΟΓΑΣ κας ΜΑΡΙΑΣ ΤΡΥΦΩΝΙΔΟΥ.

 

Τέλος, τιμητικό μετάλλιο δώσαμε στον ΑΜΟΥΡΓΗ ΔΗΜΗΤΡΗ εκπρόσωπο της Λέσχης 2CV που για πρώτη φορά ήρθε σε εκδήλωσή μας με ένα CITROEN DS του 1974 και ευελπιστούμε να έχουμε μια περεταίρω συνεργασία των Λεσχών μας.

 

Και με αυτά και αυτά, η ώρα πλησίασε 16.00 και σιγά σιγά όλοι πήραν τον δρόμο για τα γκαράζ τους με γεμάτες της μπαταρίες τους από ήλιο, μουσική, όμορφη παρέα και χιλιάδες λόγια θαυμασμού για τα αυτοκινητάκια μας.

Έτσι, δώσαμε ραντεβού για την επόμενη εκδήλωση μας στις 9 Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή, στο όμορφο χώρο του Πάρκου Φλοίσβου όπου θα πραγματοποιηθεί το 15ο ITALIAN CLASSIC RUN.

 


Εκδρομή στην Ιταλία (16-21/06/2016)


Ήταν ένα βράδυ Πέμπτης πριν από έξι μήνες περίπου, όταν κάποιος μεταξύ αστείου και σοβαρού έριξε την ιδέα να επισκεφτούμε τα Ελληνόφωνα χωριά της Ιταλίας. Μια εκδρομή που η λέσχη την είχε ξανακάνει πριν από 16 χρόνια περίπου και έτσι και αυτοί που είχαν πάει την είχαν σχεδόν ξεχάσει.

 

Έτσι λοιπόν αρχίσαμε να ψάχνουμε φθηνά εισιτήρια, ξενοδοχείο με παρκινγκ, Έλληνες της Ιταλίας που θα μπορούσαν να μας εξυπηρετήσουν και λέσχες αυτοκίνητου που θα μπορούσαμε να γνωρίσουμε. Αυτοί οι έξι μήνες πέρασαν πολύ γρήγορα και με την βοήθεια του Θεού, της τύχης,  αλλά και του ίντερνετ καταφέραμε να σχεδιάσουμε μια εκδρομή αρκετά οικονομική αλλά και πολύ ενδιαφέρουσα.

 

Στις 16 Ιουνίου λοιπόν, είκοσι ένα αυτοκίνητα στην πλειονότητα τους ιταλικά και πάνω από τα μισά να είναι Fiat. Συγκεκριμένα η παρέα αποτελούταν από έξι 500ράκια (το ένα Giardiniera), δύο 126, ένα 127, το γνωστό 600 Multipla, ένα 850 Spider ένα 124 Coupe, το τρικολόρε Autobianchi A112, μια Alfa Romeo Giulia, δύο Mini Cooper, μια Ford Cortina δυο Mercedes, ένα VW και μια πανέμορφη γριούλα του 1954 Mercury Monterey. Τα γυαλισμένα και καλά συντηρημένα αυτοκίνητα, πήραν τον δρόμο για την Πάτρα για να συναντήσουν το καράβι που θα μας πήγαινε στο Brindisi.

 

Η επιβίβαση έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα στις 16.00 και στις 17.00 το EUROFERRY OLYMPIA άφηνε το λιμάνι της Πάτρας με προορισμό την Ιταλία. Το πρώτο βράδυ πέρασε σχεδόν στο σαλόνι με σχόλια και παρατηρήσεις σχετικά με το πρόγραμμα και με την πρώτη γνωριμία των πληρωμάτων πολλά εκ των οποίων ήταν άγνωστα μεταξύ τους.

 

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 9.00, φτάσαμε στο λιμάνι του Brindisi και μετά από τις πρώτες διατυπώσεις με τους Ιταλούς λιμενικούς αναχωρούμε για να συναντήσουμε έξω από το λιμάνι τον Έλληνα Πρόεδρο της Κοινότητας του Brindisi, Lecce, Taranta Γιάννη Νταβίλη, ο οποίος και έχει ετοιμάσει όλο το πρόγραμμα.

H πρώτη εντύπωση ήταν πολύ καλή, ακριβώς όπως μας τα είχαν περιγράψει. Με αυτοκίνητο συνοδείας, με οδηγό τον απίθανο Φιλέλληνα Ιταλό Maurizio Fusaro είχαμε ένα σύντομο καλωσόρισμα από την Λέσχη CAMEB (Club Auto & Moto d’ Epoca Brindisi), αναμνηστικά καπέλα και μπρελόκ θαλάσσης της Λέσχης.

Στις 11.00 ξεκινήσαμε για το Lecce από τον παραλιακό δρόμο, με πρώτη στάση στο χωρίο Casalabate για καφέ και για μια πρώτη ενημέρωση από τον Νταβίλη για το πρόγραμμα των επομένων ημερών.

Στις 13.00 αφιχθήκαμε στο Ξενοδοχείο Zenith. Τακτοποιήσαμε τα αυτοκίνητα στο παρκινγκ και αργότερα άλλοι βρέθηκαν στα δωμάτια για ολιγόωρη ανάπαυση και άλλοι απλώς τακτοποίησαν τα πράγματα τους και κατέβηκαν για μια εξερεύνηση της περιοχής και για μεσημεριανό φαγητό (κάποιοι ανακαλύπτουν απέναντι από το ξενοδοχείο ένα μικρό μαγαζάκι με καταπληκτικά μύδια αχνιστά και τέλειες πίτσες και πεντανόστιμες πάστες που έγινε και το must για καλό φθηνό και μαμαδίσιο φαγητό).

Στις 18.00 συγκεντρωθήκαμε στην είσοδο του ξενοδοχείου και αναχωρήσαμε με τα πόδια για το Ιστορικό κέντρο της πόλης του Lecce. Εκεί, ο ιερέας της ορθόδοξης εκκλησίας του Lecce Αγίου Νικολάου, μας έκανε μια καταπληκτική ξενάγηση. Θαυμάσαμε τα υπέροχα βυζαντινά ρωμαϊκά αλλά και νεοκλασικά κτίρια της πόλης και είχαμε την τύχη να δούμε ένα παραδοσιακό γάμο Ιταλού αξιωματικού που επέλεξε να πάει στην εκκλησία με ένα υπέροχο Fiat 600 Multipla. Επίσης, στην κεντρική πλατεία της πόλης πετύχαμε εκδήλωση κλασσικών αυτοκίνητων και θαυμάσαμε καταπληκτικά και σπάνια μοντέλα ηλικίας από 40 μέχρι 120 ετών και καταλήξαμε στην εκκλησία του Άγιου Νικόλαου όπου ο ιερέας μας εξήγησε την ιστορία του ναού και μας έψαλε εκκλησιαστικούς ύμνους στα Ελληνικά.

Γεμάτοι από όμορφες εντυπώσεις χωρίσαμε κατά ομάδες και εξερευνήσαμε μόνοι μας την πόλη πριν γυρίσουμε για ξεκούραση στο ξενοδοχείο.

 

Σαββάτο 18/6. Μετά από ένα πλούσιο πρωινό αναχωρήσαμε στις 10.00 για την Callipoli, με την συνοδεία του Γιάννη Νταβιλη και του Maurizio Fusaro.

Φτάσαμε στην Callipoli στις 11.30 και παρκάραμε τα αυτοκίνητά μας σε φυλασσόμενο παρκινγκ του παλαιού λιμανιού. Εκεί συναντηθήκαμε με τις λέσχες SCUDERIA IL TACCO & PRIMA SCUDERIA FEMMINALE.

Αργότερα επισκευθήκεμε το λιμάνι και στο Ιστορικό κέντρο με τα πόδια, συνοδεία ξεναγού της Ελληνικής κοινότητας.

Στις 13.30, κάναμε μια μικρή διακοπή για μεσημεριανό φαγητό σε μια όμορφη παραθαλάσσια ψαροταβέρνα με καταπληκτική κουζίνα και πεντανόστιμα φαγητά. Από τα ορεκτικά τα μύδια της πίτσες της πάστες μέχρι το λεμοντζελο και το εσπρέσο για την χώνεψη, όλα υπέροχα.

Ακολούθησε αναμνηστική φωτογραφία με τον ιδιοκτήτη και με όλο το απίθανο και εξυπηρετικότατο προσωπικό. Μετά ακολούθησε βόλτα στα σοκάκια της πόλης για αγορά αναμνηστικών.

Στις 16.00, αναχωρούμε από την Callipoli μαζι με τις δυο λέσχες και μέσω μια πανέμορφης παραθαλάσσιας διαδρομής (Litorancea versante ionio) σταματήσαμε στο Porto Cesareo για λίγο προκειμένου όσοι ήθελαν να βρέξουν τα πόδια τους ή να κάνουν και μια βουτιά.

Περίπου στις 18.00, φθάνουμε στην πόλη Leverano στο ιστορικό οινοποιείο CANTINA VECCHIA TORRE. Ακολούθησε μια πολύ καλή ξενάγηση από τον υπεύθυνο του οινοποιείου, για την διαδρομή του σταφυλιού από τον τρύγο μέχρι την τελική εμφιάλωση του. Δοκιμάσαμε τα κρασιά του και πολλοί αγόρασαν και για τα σπίτια τους.

Όταν τελειώσαμε την ξενάγηση και την δοκιμή των κρασιών, στην είσοδο του ιστορικού οινοποιείου, παρουσία σχεδόν ολοκλήρου του Δ.Σ της Λέσχης μας και των προέδρων των δύο λεσχών, Antonio de Carlo της SCUDERIA IL TACCO και Maria D Ambrosio προέδρου της Λέσχής PRIMA SCUDERIA FEMMINALE, έγινε η αδελφοποίηση των λεσχών μας ανταλλάσοντας πλακέτες και σημαίες. Οι δε ιταλικές λέσχες για να μας ευχαριστήσουν προσέφεραν σε όλα τα πληρώματα από μια φιάλη κρασιού.

Φεύγοντας γεμάτοι όμορφες εικόνες και ευχάριστες στιγμές, σταματήσαμε σε μια βιοτεχνία ζυμαρικών για τις καθιερωμένες αγορές μας.

Στις 21.00 φτάσαμε στο ξενοδοχείο και κάθε πλήρωμα ανάλογα με την διάθεσή του έκανε το πρόγραμμα του.

 

Την Κυριακή 19/6, σύμφωνα με το πρόγραμμα θα επισκεφτούμε αρκετά Ελληνόφωνα χωριά. Έτσι στις 10.00 συνοδεία πάντα του δίδυμου Γιάννη Νταβιλη - Maurizio Fusaro θα πραγματοποιήσουμε και το σημερινό μας πρόγραμμα.

Πρώτος σταθμός Στερνατία. Όλο το χωριό έχει βγει στο δρόμο για μας μας υποδεχτεί και να μας καλωσορίσει. Εκεί συναντάμε τους ελληνόφωνους φίλους μας και συνεργάτες της ελληνικής κοινότητας και ύστερα από μια σύντομη περιγραφή και ξενάγηση στο χωριό από τον φιλέλληνα Giorgio Filieri μεταβαίνουμε στο μοναδικό υπόγειο ελαιοτριβείο στο οποίο γινόταν η παράγωγη του λαδιού από τις ελιές της περιοχής, ένα φανταστικό μέρος κάτω από την γη που σε γέμιζε με δέος και μνήμες από το πώς ζούσαν και δούλευαν οι άνθρωποι χωρίς την βοήθεια των μηχανών και των συγχρόνων μέσων παραγωγής.

Φεύγουμε από το ελαιοτριβείο και μέσα από όμορφα σοκάκια με ελληνικές πινακίδες, φτάνουμε στην έδρα του πολιτιστικού συλλόγου CENTRO STUDI CHORAMA για μια ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Συλλόγου και απαγγελία ποιημάτων στην Γρεκανική διάλεκτο. Ανταλλάσουμε πλακέτες και δώρα και ξεκινάμε για τον επόμενο σταθμό μας που είναι το χωριό Solero όπου υπάρχει ο καθεδρικός ναός με το φημισμένο μαγεμένο καμπαναριό και η βυζαντινή εκκλησία του Αγίου Στεφάνου.

Στο χωριό Solero είναι προγραμματισμένο και το ελληνικό γλέντι σε τοπική ταβέρνα του χωριού.

Οι στιγμές που ζήσαμε ήταν καταπληκτικές και πολύ συγκινητικές αφού μας προσέφεραν νόστιμα τοπικά παραδοσιακά φαγητά. Μια ορχήστρα φρόντισε για την διασκέδασή μας παίζοντας τοπικά τραγούδια αλλά και ελληνικά γνωστά τραγούδια. Έτσι με την βοήθεια του κρασιού, της ορχήστρας, αλλά και την παρότρυνση των κοριτσιών που μας χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, ξεσηκώθηκαν όλοι για χορό και δείξαμε το ταλέντο μας στους ιταλικούς παραδοσιακούς χορούς αλλά και στα ελληνικά ζεϊμπέκικα.

Χορτασμένοι και πολύ ευχαριστημένοι αποχαιρετούμε το Solero και συνοδεία του μοτοσικλετιστή της λέσχης MOTO CLUB GRECIA SALENTINA, Pino, κατευθυνόμαστε στον επόμενο προορισμό μας το μοναδικό κάστρο Corigliano d’ Otranto όπου σε μια σύντομη εθιμοτυπική υποδοχή η Δήμαρχος του χωριού Ntina Manti μας καλωσορίζει μας ευχαριστεί που ηρθαμε στον τόπο της και μας κάνει μια σύντομη περιγραφή στην ιστορία του κάστρου.

Επόμενος προγραμματισμένος σταθμός μας το χωρίο Castrignano dei Greci όπου μας υποδέχονται οι τοπικές αρχές στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου που είναι για την περίσταση στολισμένη με την ελληνική και την ιταλική σημαία και μια επιγραφή γραμμένη στα λατινικά που λέει KALOS IRTATE. Ο πρόεδρος του Ελληνικού πολιτιστικού συλλόγου μας υποδέχεται με ένα σύντομο λόγο του και μας εκφράζει την χαρά και την ικανοποίηση του που τους επισκεφτήκαμε το χωριό τους. Ένας κάτοικος του χωριού μας τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια αλλά και ελληνικά. Οι εκπρόσωποι του δήμαρχου Delia Macri, ο σύμβουλος πολιτιστικών της νεολαίας και στη διακρατική συνεργασία και η Emiliana Dolce - σύμβουλος Κοινωνικών Υπηρεσιών, μας παρέδωσαν μια πλακέτα και το βιβλίο των πεπραγμένων της ελληνικής κοινότητας.

Ακολούθησε κέρασμα αναψυκτικών και μικρός μπουφές για να μας ευχαριστήσουν.

Αποχαιρετούμε το Castrignano dei Greci και πάντα με την συνοδεία των οδηγών μας αλλά και των μοτοσικλετιστών κατευθυνόμαστε για το επόμενο προγραμματισμένο σταθμό μας το χωριό Callimera αφού πρώτα περάσουμε από το χωριό Martano.

Στις 19.30 είμαστε εξω από το χωριό Callimera που μια πινακίδα γραμμένη εκτός από τα ιταλικά αλλά και στα ελληνικά μας λέει ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ. Αφήνουμε τα αυτοκίνητά μας σε προκαθορισμένο χώρο στο χώρο που αναλαμβάνει να τα προσέχει ο φίλος μας από το ΜΟΤΟ CLUB Pino, όση ώρα εμείς θα γνωρίζουμε το χωριό Callimera.

Από μεγάλη τύχη και χωρίς να το έχουμε προγραμματίσει την ημέρα που πήγαμε υπήρχε πανηγύρι στο χωριό με την ονομασία "Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ" και όλο το χωριό ήταν διακοσμημένο με πολύχρωμα φανάρια με διάφορα σχέδια και φιγούρες.

Πρώτη στάση η καθολική εκκλησία του χωριού όπου υπάρχει η μοναδική εικόνα της Παναγίας κυοφορούσας. Μετά την επίσκεψή μας στην εκκλησία μας περίμενε ο Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Σιλβάνο Παλαμά που μας έκανε ξενάγηση στο χωριό και στην ιστορία του και μας πήγε στο Μουσείο της Αγροτικής Παράδοσης και Γρεκανικου Πολιτισμού, μας ξενάγησε στους διάφορους θεματικού χώρους του και μας εξήγησε σε ό,τι απορίες είχαμε. Τον ευχαριστήσαμε και του δώσαμε μια πλακέτα με το σήμα της λέσχης μας και αυτός σαν ανταπόδοση μας έδωσε ένα βιβλίο που περιέχει τραγούδια γραμμένα στα ιταλικά, στα Γρεκανικα αλλά και στα ελληνικά καθώς και τις παρτιτούρες τους.

Συνεχίσαμε την περιπλανήσεις μας στο χωριό, άλλοι απολαμβάνοντας παγωτό σε μια καταπληκτική Gelateria, άλλοι πίνοντας μπύρες και άλλοι κάνοντας γνωριμία με τους πρόσχαρους κατοίκους της περιοχής.

Στις 20.00 επιστέφουμε στα αυτοκίνητα μας που μας περιμένει ο Pino αλλά και ο πρόεδρος της λέσχης MOTO CLUB GRECIA SALENTINA. Τους ευχαριστούμε για την υποδοχή αλλά και την βοήθειά τους στην περιήγηση μας και ανταλλάσουμε πλακέτες και λάβαρα των λεσχών μας, τους χαιρετούμε και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για το Lecce με οδηγούς πάντα τους δυο μοτοσικλετιστές οι οποίοι βοηθάνε να μην διασπασθούμε και χαθούμε μέχρι που φτάσουμε στην κεντρική λεωφόρο.

Στις 21.00 φτάνουμε στο ξενοδοχείο συνοδευόμενοι από όμορφες εικόνες και τις καλύτερες εντυπώσεις για τους ελληνόφωνους της Ιταλίας.

Ένα γρήγορο μπάνιο και τελευταία βόλτα στο Lecce για φαγητό.

 

Την Δευτέρα 21/6, κάνουμε το πρωινό μας check out εκτός από μερικούς τυχερούς που έχουν προγραμματίσει να κάτσουν μερικές μέρες ακόμα. Στις 10.30 αναχωρήσαμε για το Brindisi αφού πρώτα κάναμε μια στάση σε πολυκατάστημα έξω από το Lecce για τις τελευταίες αγορές μας

Στις 12.00 αναχωρήσαμε από το πολυκατάστημα με προορισμό το λιμάνι του Brindisi. Φθάσαμε στις 13.30, παρκάρουμε τα αυτοκίνητα μας μέσα στο χώρο του λιμανιού είχε φροντίσει για αυτό ο Γιάννης Νταβιλης και μας υποδέχονται στο ιστορικότερο μέρος του Brindisi η πρόεδρος της Λέσχης CAMEB, η επίτιμη πρόξενος Antonella Mastropaolo και οι ιερείς των ορθοδόξων εκκλησιών του Brindisi και του Lecce. Μετά από ένα σύντομο λόγο της πρόεδρου, της προξένου, και των ιερέων, ανταλλάσουμε αναμνηστικές πλακέτες και λάβαρα και με την βοήθεια των ιερέων που κάνουν χρέη ξεναγού, επισκεπτόμαστε τα ποιο σημαντικά μνημεία και μέρη του Brindisi, όπως ο καθεδρικός ναός που φυλάσσονται τα οστά του Αγίου Στεφάνου, η ορθόδοξη εκκλησία του Άγιου Νικόλαου, η αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου όπου υπάρχει η περίφημη κολόνα και ενθουσιασμένοι από την περιήγηση αλλά και πεινασμένοι καταλήγουμε σε παραθαλάσσιο εστιατόρια για το τελευταίο εντός της iταλίας γεύμα μας παρέα με τους φίλους και συνοδούς μας Γιάννη Νταβιλη, τον ακούραστο και πάντα χαμογελαστό Maurizio Fusaro και την πρόεδρο της Λέσχης CAMEB. Τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας και δίνουμε ραντεβού για την επομένη χρονιά.

Η ώρα έχει πάει 18.30 και επιστρέφουμε στα αυτοκίνητά μας για να κάνουμε το απαραίτητο check in και να επιβιβαστούμε για την επιστροφή.

Όλα λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Επιβιβαζόμαστε τελικά στις 20.00, ταχτοποιούμαστε στις καμπίνες και στις 21.00 το EUROFERRY OLYMPIA αναχωρεί με προορισμό την Πάτρα.

Η επιστροφή δεν είναι καθόλου μελαγχολική όπως θα περίμενε κανείς. Όλοι είναι ευδιάθετοι και χαρούμενοι και ανταλλάσουν εντυπώσεις από το ταξίδι και ευχές για ένα καινούργιο του χρόνου.

Εμείς πάλι μετά το τέλος του ταξιδιού αισθανόμαστε τεράστια ικανοποίηση γιατί οι κόποι τόσων μηνών είχαν θετικό αποτέλεσμα και όλοι μα όλοι γυρίζουν ευχαριστημένοι και χωρίς κανένα παράπονο.

 

Αυτό ίσως είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας για τον κόπο αλλά και τις αγωνίες που περάσαμε ώσπου να ολοκληρωθεί αυτό το ταξίδι.

Τελειώνοντας, θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους όλου του ΔΣ της Λέσχης μας τους φίλους και τα μέλη της Λέσχης που ήρθαν στο ταξίδι, για την άψογη συνεργασία και συμπεριφορά τους, καθώς επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μας από την ΦΙΛΠΑ που μας βοήθησαν στο να πετύχει αυτό το ταξίδι. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον γιατρό των αυτοκινήτων μας τον ΓΙΑΝΝΗ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ που μας έλυσε όλα τα μικρά προβλήματα των αυτοκίνητων μας, στον κο ΑΡΗ ΛΟΥΜΙΔΗ που έμενε πάντα τελευταίος για να μαζεύει όσους χάνονταν, στην κα ΛΕΛΑ ΛΟΥΜΙΔΗ για την βοήθεια της στην εκδήλωση αλλά και την πρόσφορα τους σε καφέ Λουμιδη που δώσαμε στους Ελληνόφωνους Ιταλούς και στον ΠΕΤΡΟ ΜΑΤΣΟΥΚΗ για την βοήθεια του στην μετάφραση από τους ξεναγούς μας.

 

Σας ευχαριστούμε όλους και σας υποσχόμαστε του χρόνου να είμαστε ακόμη καλύτεροι.


Ανοιξιάτικο πικ-νικ (22/05/2016)


Κυριακή 22 Μαΐου 2016 η μετρολογική υπηρεσία δείχνει ακραία καιρικά φαινόμενα με βροχές και καταιγίδες στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Η Λέσχη μας όμως έχει το προγραμματισμένο ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΠΙΚ ΝΙΚ, όλοι είμαστε αναποφάσιστοι αν πρέπει να το κάνουμε η να το αναβάλουμε και τελικά με το σύνθημα κι αν χιονίζει και αν βρέχει η ΕΛΦ ΦΙΑΤ 500 μας αντέχει αποφασίζουμε να μην την αναβάλουμε.


Έτσι λοιπόν Κυριακή 9,30 στο γνωστό πια μέρος εκκίνησης το Παρκινγκ Άλσους Βεΐκου, τα δυο πρώτα αυτοκίνητα του ΔΣ καταφθάνουν έτοιμα να υποδεχθούν τους τολμηρούς και αυτούς που δεν φοβούνται να μην βρέξουν τα αυτοκινητάκια τους. Ο καιρός παρ' όλες τις προβλέψεις είναι καλός, έχει λιακάδα και φυσάει ένα βοριαδάκι.


Έτσι το ηθικό μας αναπτερώνεται και πιστεύουμε πάλι πως ο πρόεδρος το τακτοποίησε με το θεό το θέμα του καιρού... Κατά τις 10.00 φτάνει και ο ταμίας της Λέσχης με τα χαρτιά του πανέτοιμος και σιγά σιγά το πάρκινγκ αρχίζει να γεμίζει με πολύχρωμα αυτοκινητάκια. ΦΙΑΤ 500, ΦΙΑΤ 126, ΦΙΑΤ 127, ΦΙΑΤ 128 , AUTOBIANCHI από Ιταλικά. VW, MERCEDES, BMW 1602 και OPEL από Γερμανικά και δυο κινέζους, ένα HOΝDA ACCORD και την μόνιμη πια στις εκδηλώσεις μας CELICA ΦΛΟΓΑ του πανταχού παρόντα Μάνθου Βερτόπουλου.


Στις 10.30 ξεκινήσαμε και μέσω μιας πανέμορφης διαδρομής - Βαρυμπόμπης, Πάρνηθας - φτάσαμε στις 12.00 στο Καρτσιμίδι σε μια πολύ όμορφη τοποθεσία με παγκάκια, τραπέζια και απέραντο χώρο μέσα στο πράσινο για να παρκάρουμε τα αυτοκίνητά μας. Όμως εδώ μας περίμενε μια έκπληξη... ενώ σε όλη τη διαδρομή ο καιρός ήταν καλός, μόλις παρκάραμε ξεκίνησε ψιλόβροχο με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η παραμονή μας στην ύπαιθρο και τότε εφαρμόσθηκε το σχέδιο Β. Πρόεδρος και αντιπρόεδρος πήγαν στην ταβέρνα του ΛΑΜΠΡΟΥ που υπάρχει στο σημείο από το 1977 και ήμασταν παλαιοί πελάτες, και συμφωνήσαν με τον Κώστα υπεύθυνο της ταβέρνας να τους κάνει ένα οικονομικό μενού και να βγάλουμε και εμείς αυτά που είχαμε ετοιμάσει. Η συμφωνία έκλεισε με 10 ΕΥΡΩ ανά άτομο και έτσι με το τζάκι αναμμένο, παιδάκια καλοψημένα αλλά και άλλα νόστιμα φαγητά πού είχαμε ετοιμάσει έγινε ένα το μεγάλο φαγοπότι με αστεία, γέλια, πειράγματα και κέφι. Το μενού έκλεισε με το ραβανί του Μάνθου που ήταν όντως πολύ επιτυχημένο.


Γύρω στις 14.30, χορτασμένοι και με πολύ καλή διάθεση, χαιρετήσαμε και ευχαριστήσαμε για την περιποίησή του τον Κώστα και ξεκινήσαμε για την επιστροφή στα σπίτια μας αφού πρώτα κάναμε μια στάση στην λίμνη Μπελέτσι για φωτογραφίες και στου FLOKA Αγίου στεφάνου για καφέ.


Φορτωμένοι με όμορφες εικόνες έχοντας ξεχάσει για λίγο τα προβλήματα και την κρίση, τα μνημόνια, τον ΦΠΑ και τις αυξήσεις, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη εκδήλωση της Λέσχης μας, επιβεβαιώνοντας το ρητό "ου εν τω πολλω το ευ"Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας (14/01/2016)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιηθηκε η ετήσια κοπή της πίτας για το 2016. Οι φίλοι και τα μέλη που μας τίμησαν με την παρουσία τους ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας. Εξήντα κομμάτια πίτα που είχαμε παραγγείλει δυστυχώς δεν έφθασαν και ζητάμε συγνώμη για όσους δεν πρόλαβαν να πάρουν κομματι.


Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους Μέλη των Λεσχών ΦΙΛΠΑ, ΟΡΚΑ, ΕΛΚΑ, Classic Microcars Club, ο Γ.Γ. της ΕΟΦΙΛΠΑ κος Πέτρος Ματσούκης και ο Ματθαίος Βερτόπουλος εκ μέρους του Συλλόγου Φλόγα.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη ομιλία του Πρόεδρου ο οποίος έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και μια πρόβλεψη για την νέα που μόλις ξεκίνησε. Η εκδήλωση συνεχίσθηκε με την κοπή της πίτας με κομμάτια για το ΔΣ και τις Λέσχες που μας τίμησαν και κατόπιν μοιράσθηκαν κομμάτια στους παρευρισκόμενους. Ακολούθησε η βόλτα από τον μπούφε που ήταν πλουσιότατος από νόστιμα φαγητά που είχαν ετοιμάσει τα μέλη μας και που ομολογουμένως άρεσαν σε όλους. Συνεχίσαμε με την λαχειοφόρο αγορά που φέτος ήταν η πλουσιότερη των τελευταίων 10 ετών. Τα δώρα που προσέφεραν φίλοι και μέλη ξεπέρασαν τα 50 και όλοι οι παρευρισκόμενοι πήραν και κάτι. Οι τυχερότεροι της βραδιάς ομολογουμένως ήταν η παρέα από το Κιάτο Γκορίτσα - Μπεκιάρη που σάρωσε τα δώρα. Το φλουρί του ΔΣ βρέθηκε στο κομμάτι του Φώτη Ντούζα. Το δε φλουρί των παρευρισκομένων βρέθηκε στο κομμάτι του Ματθαίου Βερτόπουλου.


Μέτα το τέλος της λαχειοφόρου το γλέντι συνεχίστηκε με μουσική και κουβεντούλα μεχρι τη 1.30 που έφυγε και ο τελευταίος καλεσμένος μας.

Όλοι αποχώρησαν γεμάτοι ωραίες εντυπώσεις και έχοντας περάσει μια όμορφη βραδιά. Χαιρετηθήκαμε και δώσαμε ραντεβού για την επόμενη εκδήλωσή μας στις 31.1.2016.


Το ΔΣ της Λέσχης μας εύχεται σε όλους σας

ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.