Αρχική Σελίδα

Η Λέσχη

Ιστορικό της Λέσχης

Προφίλ

Το Δ.Σ.

Προνόμια-Πιστοποιητικά-Εγγραφή κλπ.

Τεχνικά

Άλλες Εκδόσεις

Το Fiat 126

Βιβλιογραφία

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

Από τα παλιά

Πρόγραμμα

Όπου έχουμε πάει...

Κάποτε

Downloads

Ειδικός Τύπος

Vlahacos Art Gallery

Fiat 500 Television

Σπαρταριστές Ιστορίες

Σαν σταρ του σινεμά

Wallpapers

Μυθοπλασία...

Fiat 500 & 126 Links

Άλλες Λέσχες

Άλλα Links

Η ΕΛΦ Fiat 500 & Συναφή δίπλα στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης (18/12/2012)


Δεν είναι ακριβώς κάποια εκδήλωση αλλά αξίζει να μνημονευτεί στην σελίδα μας και έτσι παίρνει ένα κομμάτι από εδώ.


Μετά από επικοινωνία μελών της ΕΛΦ Fiat 500 με το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης, το ίδρυμα παρέδωσε μια λίστα με υλικά που χρειάζεται. Η ΕΛΦ Fiat 500 ευαισθητοποιημένη, κατάφερε να μαζέψει 1000€ από τα μέλη με τα οποία αγόρασε παπούτσια, υγειονομικό υλικό, γραφική ύλη, παιδικές τροφές, πάνες, κ.α., σύμφωνα με αυτά που ζήτησε το ίδρυμα και πραδόθηκαν την Τρίτη 18/12/2012. Σε όσους βοήθησαν για αυτή την προσπάθεια η λέσχη έστειλε μια ευχαριστήρια επιστολή.


Το ίδρυμα με τη σειρά του, ευχαριστεί την Λέσχη μας με αυτό το έγγραφο που μας απέστειλε.


Μέσα στη δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνουμε όλοι μας, η ΕΛΦ Fiat 500 & Συναφή δείχνει για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο. Ελπίζουμε και σε ανάλογες προσπάθειες στο μέλλον!


4o Track Day (11/11/2012)


Το ξεκινήσαμε πριν από τέσσερα χρόνια για πλάκα... και να που το Track Day είναι ακόμα εδώ! Μια εκδήλωση την οποία διασκεδάζουν όλοι, είτε είναι εκεί για να τρέξουν τα αυτοκίνητά τους, είτε είναι εκεί για χαβαλέ και τουριστικούς λόγους. Η ουσία είναι ότι όλοι περνάν καλά.

 

Το 4ο κατά σειρά Track Day επιλέχθηκε να διεξαχθεί στην πίστα Μπέκα στα Σπάτα, ένα χώρο που δεν είχαμε βρεθεί ξανά ποτέ στο παρελθόν. Με σύμμαχο για άλλη μια φορά τον καιρό, μαζεύτηκαν γύρω στα 30 αυτοκίνητα τα οποία χωρίστηκαν σε δυο κατηγορίες, από και εώς 1000cc.

 

Μετά τους αναγνωριστικούς γύρους, το πάρτι ξεκίνησε. Στην αρχή πιο χαλαρά με regularity και αργότερα λίγο πιο δυνατά στην κατηγορία sporting.

 

Στην κατηγορία έως 1000cc, τα Φιατάκια ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση (και λογικό αφού όλα ήταν μέχρι 1000cc). Fiat 500, 126, 127, 600 Multipla κινήθηκαν με χάρη αλλά και με σχέδιο προκειμένου να πετύχουν τον απόλυτο χρόνο στο σκέλος του regularity. Επίσης, ένα πανέμορφο Citroen Dyane, μας έκανε να μην ξεκολλάμε το βλέμμα μας από πάνω του με τις απίστευτες κλίσεις που έπαιρνε στις στροφές. Στην κατηγορία Sporting τα ημιαξόνια πήραν "φωτιά", με νικητή τον έμπειρο πλέον Γιώργο Στασινόπουλο, τον "ημιάγριο" (παρατσούκλι που του κόλλησε ο γιατρός Βλαχάκος λόγω ζαντικού) αφού ξεκάπνισε για τα καλά το 500ράκι του.

 

Στην κατηγορία πάνω από τα 1000cc τα πράγματα σοβάρεψαν... πήραν θέση στην πίστα οι BMW (1602, 1802, 320), τα Opel (Kadett και Manta), ένα Mini 1300 και ένα απαστράπτον Fiat Abarth 1000 TC που έκανε όλους τους Φιατάκηδες της παρέας να ξεχάσουν οτιδήποτε συνέβαινε δίπλα τους εκείνη την ώρα.

 

Η εκδήλωση είχε απόλυτη επιτυχία. Σε αυτό συνέβαλαν η άρτια οργάνωση, ο χώρος και ο καιρός. Η Λέσχη μας που ξεκίνησε αυτή την εκδήλωση πριν από τέσσερα χρόνια για πλάκα, έχει πλέον την υποτυπώδη εμπειρία για να οργανώσει και τέτοιους μικρούς ευχάριστους αγώνες.

 

Η συνέχεια έλαβε μέρος την επόμενη στο χώρο της Λέσχης, όπου έγιναν οι απονομές των κυπέλλων και οι βραβεύσεις στους συντελεστές της εκδήλωσης.

 

Η χρονιά κλείνει με αυτή την εκδήλωση, μια δύσκολη χρονιά για όλους μας, μια χρονιά δύσκολη και για τις Λέσχες σε όλη την Ελλάδα. Όμως με χαμόγελο, αισιοδοξία και με τέτοιες μικρές όμορφες στιγμές, μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Και η ΕΛΦ Fiat 500 & Συναφή, βρίσκεται εδώ για να μας κάνει να ξεχνάμε τα προβλήματα, να χαμογελάμε και να νιώθουμε καλύτερα!!

 


11ο Italian Classic Run (14/10/2012)


Επιστροφή στις εκδηλώσεις μετά από τρεισίμιση μήνες, με την εκδήλωση - θεσμό πλέον - Italian Classic Run, το 11ο σε σειρά. Κάθε χρόνο ο σχεδιασμός της εκδήλωσης αυτής αλλάζει ανάλογα με τον χώρο που επιλέγεται κάθε φορά, η κεντρική ιδέα όμως παραμένει ίδια και αναλλοίωτη στο χρόνο: Συγκέντρωση κλασσικών οχημάτων με ιταλική καταγωγή.

 

Φέτος, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων, ο οποίος ευγενικά παραχώρησε στην Λέσχη την Πλατεία Αναλήψεως, την κεντρικότερη πλατεία της πόλης με πολλές καφετέριες και εστιατόρια.

 

Από τις 10.00 ξεκίνησαν να φτάνουν τα πρώτα πληρώματα. Μέχρι τις 11.00 η πλατεία είχε γεμίσει ξεχωριστά κλασσικά οχήματα, χρώμα, γούστο, ομορφιά και στυλ. Οι κάτοικοι της πόλης δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα αυτοκίνητα που είχαν κατακλύσει την πλατεία και πολλοί από αυτούς, δεδομένου του καταπληκτικού για την εποχή καιρού, έσπευσαν να ενημερώσουν φίλους και συμπολίτες να παραστούν, προκειμένου  να απολάυσουν και εκείνοι το θέαμα που λάμβανε χώρα στην πόλη τους.

 

Για μια ακόμη φορά αξίζει να αναφέρουμε τα μοντέλα: Fiat 500 - Berlina και Giardiniera -, Fiat 126, 127 (αυτή τη φορά ήταν μαζί μας και ένα θεσπέσιο κόκκινο), 600 Multipla, 850 Sport Spider, 124 Spider (απολύτως έτοιμα για το Group 4), Autobianchi A112, Moretti 126 Minimaxi, Siata 850 Spring Spider (σπάνιο στους δρόμους,  όχι όμως στις εκδηλώσεις μας), Alfa Romeo Alfetta, Lancia Flavia (μοναδικό και εντυπωσιακό). Όλα τα αυτοκίνητα έγιναν αντικείμενα θαυμασμού, καθένα για τον δικό του λόγο. Την εκδήλωση τίμησε και μια πανέμορφη Vespa η οποία άξιζε της προσοχής, δεδομένου ότι ήταν μη αναπαλαιωμένη, αλλά σε υπεράριστη κατάσταση! Στο βάθος κρυφά χάζευαν την εκδήλωση και δυο όμορφοι συνομίληκοι: ένα σπάνιο Skoda Octavia Superb και ένα πανέμορφο Simca 1100 GLS.

 

Όλοι μπόρεσαν να απολαύσουν τον πρωινό καφέ, συνδυαζόμενο με πανέμορφα κλασσικά ιταλικά τραγούδια που έπαιζαν χαλαρά από τα ηχητικά που μας είχε παραχωρήσει ο φίλος και χορηγός της εκδήλωσης, Σταύρος Μαστρόκαλος. Όλα αυτά όμως, μέχρι που το παιχνίδι έπρεπε να ξεκινήσει... απλά πράγματα και κατανοητά... άλμα εις ύψος με τα αυτοκίνητα - ο οδηγός με το μάτι υπολογίζει πόσο πρέπει να κατέβει το οριζόντιο σχοινί. Όποιο αυτοκίνητο περάσει στην μικρότερη απόσταση από αυτό κερδίζει. Στη δεύτερη δοκιμασία, έπρεπε κάποιος από το πλήρωμα να κάνει "σλάλομ" σπρώχνοντας μια ρόδα από Fiat 500 125/12 ανάμεσα από κορίνες οι οποίες είχαν τοποθετηθεί στην πλατεία. Στο δεύτερο αγώνισμα συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι στους οποίους απονεμήθηκαν ξεχωριστά βραβεία. Εκεί βέβαια το γέλιο περίσσεψε αφού το θέαμα ανθρώπων με παιδιά ή και εγγόνια να παίζουν σα μικρά παιδιά, μόνο χαμόγελα μπορεί να προσφέρει.

 

Τέλος, ακολούθησε η βράβευση. Βραβεύτηκαν το πιο σπάνιο αυτοκίνητο, τα τρία καλύτερα αναπαλαιωμένα, καθώς και το πιο... λιωμένο! Βραβεύτηκαν επίσης οι νικητές από τις αθλοπαιδιές, ενώ τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν και στους εκπροσώπους του Δήμου Βριλησσιών για τη φιλοξενία τους.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν:

Το πιο παλιό αυτοκίνητο:

Fiat 600 Multipla (1955) - Μαραγκουδάκης Μιχάλης

Το πιο σπάνιο αυτοκίνητο:

Lancia Flavia Coupe Pininfarina - Βαζαίος Αλέξανδρος

Το πιο όμορφο αυτοκίνητο:

Siata 850 Spring Spider - Παπαδογεωργόπουλος Χρήστος

Τα τρία καλύτερα αναπαλαιωμένα Fiat 500:

1ο) Θεριανός Γιώργος

2ο) Χαλούλη Χριστίνα

3ο) Βλαχάκος Στάθης

Η καλύτερη διατηρημένη Vespa:

Κολοβός Χρήστος

Στο πρώτο αγώνισμα - Άλμα εις ύψος:

1ος) Γκορίτσας Παναγιώτης - Fiat 500

2ος) Κορφιάτης Νίκος - Moretti 126 Minimaxi

3ος) Κεστελίδης Βασίλης - Fiat 500

       Κολοβός Χρήστος - Fiat 500

Στο δεύτερο αγώνισμα - Σλάλομ:

1ος) Γκορίτσας Παναγιώτης

2ος) Σούλης Θεόδωρος

3ος) Μαραγκουδάκης Μιχάλης

1ο στην κατηγορία των παιδιών) Κεστελίδης Γιώργος

Στα γυναικεία πληρώματα:

Μαρινή Ελευθερία - Fiat 127

Χαλούλη Χριστίνα - Fiat 500

Στο πλήρωμα που έφτασε από πιο μακρυά για την εκδήλωση:

Ντούλιας Ανδρέας - Fiat 124 Sport Spider

Στο Fiat 500 με τα περισσότερα χιλιόμετρα (το πιο λιωμένο):

Ρομποτής Σπύρος

Στο πρωτοεμφανιζόμενο πλήρωμα:

Μπουλές Στέλιος - Fiat 500

Στο νεότερο πλήρωμα:

Κεστελίδη

Στο παλιότερο Fiat 500:

Χούρσογλου Αχιλλέας

Για την βοήθειά του στην εκδήλωση:

Δαριώτης Τάσος

 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε προαιρετικά... τί άλλο; Μα φαγητό. Έτσι κλείνει πάντα μια όμορφη εκδήλωση, όταν όλοι στο τέλος γίνονται όλοι μια μεγάλη και ευχάριστη παρέα!

 Διήμερο στην Αίγινα (23-24/6/2012)


Τα 500ράκια πήραν τους φίλους τους και πήγαν στην Αίγινα. Για τρίτη φορά η Λέσχη επέλεξε τον όμορφο αυτό προορισμό (οι δύο προηγούμενες ήταν το 2009 και το 1998) προκειμένου να αρχίσει να μυρίζει λίγο... καλοκαίρι. Έτσι γύρω στα 15 αυτοκίνητα νωρίς το Σάββατο βρέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά για να επιβιβαστούν στο καράβι Αγιος Νεκτάριος και να βρεθούν στο όμορφο νησί.

 

500ράκια, 850 Spider, 127 αλλά και φίλοι με άλλες μάρκες ήταν νωρίς στο λιμάνι του Πειραιά. Την παράσταση έκλεψε το... νεότευκτο Fiat 600 Multipla το οποίο ως γνήσιο οικογενειακό αυτοκίνητο ήταν τίγκα στους επιβάτες και στις αποσκευές.

 

Ο σκοπός είναι πάντα να περάσουμε καλά, ξεχνόντας τα προβλήματα και απολαμβάνοντας βόλτες με τα παλιά κλασσικά μας αυτοκίνητα. Ο στόχος επετευχθη για μια ακόμη φορά, αφού η εκδρομή εξελίχθηκε σε μία από τις ομορφότερες που έχει κάνει η Λέσχη μας τα τελευταία χρόνια. Ήταν βέβαια εκδρομή τουριστικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.

 

Το μενού εκτός από... αυτοκινητάδα, γέλιο και μπόλικο φαγητό, είχε και βαρκάδα, όταν τα μέλη επιβιβάστηκαν σε βαρκούλα για να απολαύσουν το μπάνιο τους σε απομακρυσμένη παραλία του νησιού εκεί όπου δεν φτάνει ούτε Hummer!

 

Ξεχωριστή ήταν και το βράδυ του Σαββάτου η παρουσία του ΣΚΟΑ (Σύλλογος Κλασσικών Οχημάτων Αίγινας), όπου ήρθαν κοντά μας τα μέλη του με άριστα κλασσικά αυτοκίνητα, προκειμένου το πάρκιν να μετατραπεί για λίγες ώρες σε μια εξαιρετική έκθεση κλασσικού αυτοκινήτου. Το βράδυ ανταλλάχτηκαν ευχές και αναμνηστικά, με την ελπίδα οι δυο λέσχες να ξανασυνατηθούν στο μέλλον.

 

Με αυτό τον τρόπο, έκλεισαν και οι εκδρομές για το καλοκαίρι. Ας γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε δυναμικά τον Σεπτέμβριο!

 

Και επειδή ο γραφών δεν ήταν παρών (δυστυχώς) στην συγκεκριμένη εκδρομή, ας αφήσουμε τα βίντεο που επιμελήθηκε ο Νίκος Κορφιάτης να μας αφήσουν να δούμε το "ρεζουμε" της όμορφης αυτής εκδήλωσης.

 

   

  


Ανοιξιάτικο πικ-νικ (8/4/2012)


Φθηνά, έξυπνα, γρήγορα... αυτές είναι οι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν τη βόλτα που έκανε η Λέσχη μας. Γιατί έτσι πρέπει να λειτουργείς αυτή την εποχή που τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα.

 

Εκείνη την Κυριακή με σύμμαχο και τον καλό καιρό, μαζευτήκαμε στο πάρκιν του ΟΑΚΑ περίπου σαράντα αυτοκίνητα, εμείς και πολλά αδερφά αερόψυκτα VW από το Hellenic Aircooled Club. Την παρέα συμπλήρωναν και τα υδρόψυκτα Fiat 127 (MK1 και MK2), Fiat 850 Spider, ένα Fiat X1/9 και ένα ακόμα πανέμορφο 124 Spider με όλα τα κομφόρ της Abarth. Tην παράσταση έκλεψαν οι παλιότεροι της παρέας: ένα Fiat 1100 πρώτης γενιάς με πόρτες "αυτοκτονίας" και ένα ξεχωριστό ροζ Opel Olympia του 1958 με μυνήματα ενθάρρυνσης αποτυπωμένα στην καρότσα του κόντρα στην κακή κατάσταση που βιώνουμε οι περισσότεροι από εμάς. Επίσης και η παρουσία δύο camper της VW μας μετέφεραν σε άλλες πιο ξένοιαστες εποχές, εκείνες που οι χίππυς κάποτε τα χρησιμοποιούσαν κατά κόρον και που ονόμαζαν "magic bus". Κλείνοντας, να αναφέρουμε και την συμμετοχή δύο Fiat 126 τα οποία ήρθαν από το Κιάτο Κορινθίας μόνο και μόνο γι' αυτή την εκδήλωση. Οι υπόλοιποι ήταν λίγο πολλοί οι γνωστοί συνήθεις ύποπτοι... Fiat 500 (και Giardiniera), Fiat 126 (μπόλικα) και VW Beetle (δικά μας και του αδελφού club). Α! και μην ξεχάσω... ήταν και δυο πολυτελείας εκεί... μια πανέμορφη Jaguar και ένα BMW 1602.

 

Με προκαθορισμένη διαδρομή, τα αυτοκίνητα ξεκίνησαν την 27 χιλιομέτρων πορεία τους από το ΟΑΚΑ. Ο τερματισμός έγινε στην λίμνη Μπελέτσι στην Ιπποκράτειο πολιτεία, ένα μέρος πανέμορφο το οποίο αξίζει να το επισκεφθεί ο καθένας. Αργότερα όλοι κατηφορίσαμε περί τα 300 μέτρα χαμηλότερα όπου παρκάραμε τα αυτοκίνητά μας και εκεί μπορέσαμε να απολαύσουμε λιχουδιές που ο καθένας έφερε από το σπίτι του. Αυτή ήταν μια ωραία βόλτα και για τα παιδιά αφού είχαν άπλετο χώρο να παίξουν και να διασκεδάσουν.

 

Τυπικά, δόθηκαν και κάποια κύπελλα με κλήρωση, αφού η προκαθορισμένη διαδρομή ήταν περισσότερο για παιχνίδι αφού δεν υπήρχαν χρονομέτρες για την διεξαγωγή κανονικού αγώνα regularity. Έτσι όμως θέλαμε να γίνει...

 

Έτσι, χωρίς μεγάλο κόστος εντός της Αττικής, όλοι είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν τα κλασσικά τους αυτοκίνητα στα πλαίσια μιας όμορφης εκδήλωσης.

 

Συμπέρασμα; Φθηνα, έξυπνα και γρήγορα!

 


2η Αθηναϊκή Συνάντηση Κλασικών Οχημάτων (29/3-2/4/2012)


Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες εκθέσεις λειτουργούν στη χώρα μας με θέμα το κλασικό αυτοκίνητο. Και στις περισσότερες, η Λέσχη μας είναι εκεί με δικό της περίπτερο. Η έκθεση που διεξήχθη στο MEC της Παιανίας ήταν μία από τις πιο πετυχημένες και με τα περισσότερα εκθέματα (αν όχι η πιο πετυχημένη). Οργανωτής ήταν και πάλι το περιοδικό Classic Century. 

 

Αυτή τη φορά η είσοδος ήταν ελεύθερη και ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά πάρα πολλά σπάνια αυτοκίνητα, αλλά και να θυμηθεί και άλλα λιγότερο σπάνια αλλά αγαπημένα μοντέλα που κάποτε κατέκλυζαν τους ελληνικούς δρόμους και τώρα αποτελούν γλυκιά ανάμνηση.

 

Η Λέσχη μας ήταν εκεί και παρόλο που τα 500ράκια ίσως ήταν τα "φθηνότερα" αυτοκίνητα της έκθεσης, απέσπασαν τα βλέμματα όλων και τα θετικά σχόλια για το ιστορικό αυτό μοντέλο δεν έλειψαν.

 

Σε αναμονή λοιπόν για την επόμενη!

 


Αποκριάτικο Πάρτυ (26/02/2012)


Πριν από χρόνια, η Λέσχη μας οργάνωσε ένα αποκριάτικο πάρτυ που το έγραψαν οι μεγαλύτερες εφημερίδες. Φέτος και κόντρα στα δεδομένα της εποχής, είπαμε να πατήσουμε ξανά γκάζι και να οργανώσουμε κάτι παρόμοιο.

 

Ο χώρος στον οποίο διεξήχθη το αποκριάτικο πάρτυ ήταν το Night Out Club, μαγαζί το οποίο βγάζει άνετα πινακίδες ιστορικού οχήματος, αφού λειτουργεί τα τελευταία τριάντα έτη!!

 

Τα μέλη της Λέσχης ξεκίνησαν σιγά σιγά να προσέρχονται στο χώρο μασκαρεμένοι με χιούμορ και φαντασία. Η καλή διάθεση άναψε το γλέντι μέσα σε λίγη ώρα, και ο συνδυασμός της ζωντανής ορχήστρας του μαγαζιού με τα μεζεδάκια που ετοίμασαν για τη βραδιά τα θυληκά μέλη της Λέσχης έκανε να μοιάζει περισσότερο για Τσικνοπέμπτη παρά για αποκριάτικο πάρτυ!

 

Εκεί όμως ήταν και η επιτυχία. Όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή την Κυριακή το βράδυ δεν το μετάνιωσαν και πέρασαν καλά. Και αυτό μπορεί να το προσφέρει με απόλυτη επιτυχία μια εκδήλωση της ΕΛΦ Fiat 500 εντός, αλλά και εκτός των τειχών του χώρου της Λέσχης: κέφι, χιούμορ, καλή διάθεση, όμορφη παρέα - και στον προαιρετικό εξοπλισμό - μεζεδάκια...

 

Καλή Σαρακοστή σε όλους. Και του χρόνου!

 


Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας (23/01/2012)


Η φετινή κοπή πίτας στην Λέσχη μας, είχε χρώμα αντι-οικονομικής κρίσης... μπαίνοντας κάποιος στον χώρο της Λέσχης στις 23 Ιανουαρίου θα νόμιζε ότι ζούσε σε άλλη εποχή, αφού στον χώρο τίποτα δεν θύμιζε τους δύσκολους καιρούς που περνάμε λίγο-πολύ όλοι μας. Όσοι περίμεναν κάτι λιτό για φέτος διαψεύστηκαν πανηγυρικά, αφού εκτός από πίτα και ποτό, αυτή τη φορά έκαναν την εμφάνισή τους και μπόλικες αλμυρές χειροποίητες λιχουδιές, από τυρόπιτες μέχρι κοψιδάκια τις οποίες είχαν επιμεληθεί οι κυρίες της Λέσχης.

 

Η προσέλευση ξεκίνησε κατά τις 9 και κύλισε χαλαρά μέχρι τις 10.30 περίπου, όταν ο Πρόεδρος πήρε το μικρόφωνο προκειμένου να απευθύνει τις καθιερωμένες ευχές σε όλους, αλλά και να θυμίσει ότι και η Λέσχη έχει ανάγκη την σταθερή παρουσία όλων για να μπορέσει να επιβιώσει. Όχι, δεν ήταν ο Πρόεδρος συγκινημένος, ούτε πήγαν να τον πάρουν τα ζουμιά, απλά είχε κλείσει λίγο η φωνή του από κρύωμα, με αποτέλεσμα να ακούγεται λίγο δραματικός!

 

Η λαχειοφόρος αγορά που διεξήχθη είχε τα πιο πολλά δώρα από κάθε άλλη φορά. Διέθετε αυτά που είχαν σχέση με το Fiat 500 όπως πίνακες ζωγραφικής που απεικονίζουν το μοντέλο ή και φωτογραφίες του 500 έντεχνα τυπωμένες σε καμβά. Ασημένια μπρελόκ με Fiat 500, αλλά και αντικείμενα αξίας όπως ένας αχρησιμοποίητος ολοκαίνουριος φακός από την δεκαετία του '50. Διέθετε επίσης και πολλά δώρα τα οποία δεν σχετίζονται με το 500ράκι μας αλλά είναι άκρως χρήσιμα σε περίοδο κρίσης. Από δωρεάν φιάλες σε νάιτ-κλαμπ για ξεφάντωμα, κουρέματα σε κομμωτήριο, γυαλιά ηλίου, τηλεφωνικές συσκευές, δωρεάν σέρβις σε οχήματα, μέχρι μπουκάλια κρασί και ντενεκέδες λάδι για να βγάλουμε τον χειμώνα. Ακούτε κύριοι πολιτικοί;;; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ...

 

Βέβαια τα ευτράπελα δεν έλειψαν, γιατί πως μπορεί να είναι το κούρεμα να το κερδίζει ο Κώστας Βαλάσης ο οποίος είναι τελείως φαλακρός; Όπως αντιλαμβάνεστε το γέλιο περίσσεψε αυτή την όμορφη βραδιά.

 

Φέτος ειδικά, χρειαζόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον... πιο πολύ για να μπορούμε να λέμε άλλα πράγματα μεταξύ μας προκειμένου να ξεχνάμε τα προβλήματά μας. Και αυτό το προσφέρει απλόχερα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη βράδυ η ΕΛΦ Fiat 500, όταν μαζευόμαστε κάποιοι (και γιατί όχι όλοι;) και περνάμε καλά..

 

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!