Αρχική Σελίδα

Η Λέσχη

Ιστορικό της Λέσχης

Προφίλ

Το Δ.Σ.

Προνόμια-Πιστοποιητικά-Εγγραφή κλπ.

Τεχνικά

Άλλες Εκδόσεις

Το Fiat 126

Βιβλιογραφία

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

Από τα παλιά

Πρόγραμμα

Όπου έχουμε πάει...

Κάποτε

Downloads

Ειδικός Τύπος

Vlahacos Art Gallery

Fiat 500 Television

Σπαρταριστές Ιστορίες

Σαν σταρ του σινεμά

Wallpapers

Μυθοπλασία...

Fiat 500 & 126 Links

Άλλες Λέσχες

Άλλα Links

Ειδικός Τύπος   Από το αρχείο μας  

Στο εβδομαδιαίο περιοδικό Auto Τρίτη της 10ης Νοεμβρίου 2015, γίνεται ένα άτυπο συγκριτικό τεστ μεταξύ του νέου Fiat 500 0.9 Twin Air με το Fiat 500R του 1972, ιδιοκτησίας του Προέδρου της Λέσχης μας Γιάννη Κορφιάτη.


κάντε κλικ για μεγένθυση


Η εφημερίδα Παλμός, που εκδίδεται από τον Δήμο Γαλατσίου, στο φύλλο της 11ης Οκτωβρίου 2013 φιλοξενεί άρθρο και φωτογραφίες από το 12ο Italian Classic Run.

 

κάντε κλικ για μεγένθυση


Στο τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου 2013 του ιταλικού περιοδικού 4PicolleRuote, φιλοξενείται αφιέρωμα σχετικά με το ημερολόγιο της λέσχης μας αλλά και για το όμορφο προσκλητήριο του γάμου των ανιψιών μέλους της Λέσχης μας με θέμα το Fiat 500.


Η Ιταλική Λέσχη μας ενημερώνει ότι στο μουσείο του Fiat 500 στην Garlenda, υπάρχει ειδικός χώρος στον οποίο εκτίθονται όλα τα αντικείμενα που στέλνει η Ελληνική Λέσχη κατά καιρούς!


κάντε κλικ για μεγένθυση


Στο φύλλο της 11ης Μαΐου 2013 της εφημερίδας "ΠΑΡΑΓΩΓΗ των Αγροτών" φιλοξενήθηκε εκτεταμένο άρθρο σχετικά με το 2ο Ρομάντζο Ράλλυ που οργάνωσε η Λέσχη μας. Ευχαριστούμε πολύ την εφημερίδα και στις επόμενες κινητοποιήσεις των αγροτών κλείνουμε τις εθνικές με 500ράκια!

 

κάντε κλικ για μεγένθυση


Για άλλη μια φορά, το Ιταλικό Περιοδικό 4PicolleRuote (Φεβρουαρίου '12) φιλοξενεί άρθρο για την Λέσχη μας, αναφερόμενο στην εκδρομή που διεξήχθη στα Καλάβρυτα τον Ιούνιο του 2011. Επίσης φιλοξενεί αναδημοσιευμένο το αφιέρωμα του περιοδικού Classic Century που αναφέρεται στην Λέσχη μας.

 

κάντε κλικ για μεγένθυση


Ναι, το Fiat 500 μπορεί να φιλοξενηθεί ακόμα και στις σελίδες του πιο γρήγορου περιοδικού της Ελλάδας. Το γνωστό "γρήγορο" και "καυτό" περιοδικό Burn Out φιλοξένησε στις σελίδες του εκτενές αφιέρωμα με πολλές φωτογραφίες από το Italian Classic Run το οποίο διεξήχθη τον Νοέμβριο του 2011 στο καφέ Τρόλλεϋ στην Αρτέμιδα.

 

Για την εκδήλωση-σταθμό της ΕΛΦ Fiat 500 & Συναφή μπορείτε να διαβάσετε στο τεύχος Ιανουαρίου του 2012.

 

κάντε κλικ για μεγένθυση


Η "δική" μας Bianchina, η αγαπημένη του Αντιπροέδρου της Λέσχης μας Σωτήρη Δημόπουλου, φιλοξενείται στις σελίδες του ολοκαίνουριου περιοδικού για το κλασσικό αυτοκίνητο "Auto Bild Classic". Στο 1ο τέυχος, Ιουνίου 2011, το περιοδικό φιλοξενεί εκτενέστατο άρθρο τεσσάρων σελίδων, για το συγκεκριμένο μοντέλο σταθμό - σηματοδότησε μια νέα αρχή καθώς ήταν το πρώτο μοντέλο που ξεκίνησε να παράγει η αναγεννημένη Autobianchi (πρώην Bianchi).

 

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι μοντέλο του 1958 και είναι ένα από τα 250 συνολικά Autobianchi Bianchina Trasformabile που υπάρχουν σήμερα στον κόσμο.

 

Στο περιοδικό Auto Bild Classic, ευχόμαστε καλή αρχή και καλή συνέχεια στο πολύ δύσκολο εγχείρημα να ανοιχτεί στον χώρο του κλασσικού αυτοκινήτου με ένα περιοδικό.

 

κάντε κλικ για μεγένθυση


Για άλλη μια φορά φιλοξενείται αυτοκίνητο της Λέσχης μας στις σελίδες του γνωστού περιοδικού Top Gear. Στο τεύχος Δεκεμβρίου 2010, με αφορμή την παρουσίαση του νέου Fiat 500 0,9 Twinair, ζητήθηκε από την Λέσχη μας ένα κλασσικό 500ράκι για να ποζάρουν δίπλα δίπλα.

 

Παρακάτω κάνοντας κλικ, θα μπορέσετε να διαβάσετε το άρθρο, καθώς και να δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τα "sessions" της φωτογράφισης.


ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

  


ΟΙ ΦΩΤΟ:

κάντε κλικ για μεγένθυση


Την Κυριακή 21 Μαρτίου 2010 στο περιοδικό Big Fish της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", έγινε εκτενής αναφορά στις Λέσχες του κλασσικού αυτοκινήτου και σε ένα τέτοιο άρθρο δεν θα μπορούσε να λείπει και η Λέσχη μας.

 

Επίσης, φιλοξενήθηκαν φωτογραφίες από το 2nd Track Day που διοργάνωσε η Λέσχη μας στις 7/3/2010.

 

κάντε κλικ για μεγένθυση


Το Ιταλικό Περιοδικό 4PicolleRuote του Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2009, φιλοξενεί ένα δισέλιδο άρθρο-αφιέρωμα στην Λέσχη μας με αφορμή την εκδρομή της Λέσχης στην Ιταλία τον Μάιο που μας πέρασε.


Επίσης δύο Ιταλοί φίλοι του Fiat 500, ο Luigi και η Milena βρέθηκαν στην Αθήνα με το Fiat 500 τους. Τα παιδιά επικοινώνησαν μαζί μας, και η ανταπόκριση ήταν άμεση.. τα παιδιά ήρθαν, φιλοξενήθηκαν, ξεναγήθηκαν και γννώρισαν την Λέσχη από κοντα και έφυγαν κατενθουσιασμένοι..

 

Εξού και ο τίτλος που δίνουν οι Ιταλοί: Italia chiama Grecia... e Grecia chiama Italia

 

κάντε κλικ για μεγένθυση


Tο γνωστό περιοδικό Top Gear έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς άρθρα-αφιερώματα στο παλιό Fiat 500 αναφέρωντας και την λέσχη μας.


Στο περιοδικό αρθρογραφεί το μέλος της λέσχης μας Χρήστος Κολοβός ο οποίος έχει πολλές διακρίσεις στον χώρο του κλασσικού αυτοκινήτου στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.


Στο τεύχος Δεκεμβρίου 2007 μπορείτε να διαβάσετε ένα μικρό άρθρο και να δείτε φωτογραφίες από το 8ο Italian Classic Run Που διεξήχθη στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο πλάι στην Αυτοκίνηση 2008.


κάντε κλικ για μεγένθυση


Στο τεύχος Σεπτεμβρίου 2008 υπάρχει ένα δισέλιδο αφιέρωμα στο Fiat 500 Gamine Vignale.

Στις σελίδες αυτές φιλοξενείται το αυτοκίνητο του μέλους μας Τόνυ Δήμου και υπάρχει ολόκληρη ανάλυση στην ιστορία και στα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτής της πραγματικά όμορφης έκδοσης.

 

κάντε κλικ για μεγένθυση

 

Ο Χρήστος Κολοβός είναι μέλος και του ελληνικού Citroen Club. Συμμετείχε το καλοκαίρι του 2008 στο 14ο ICCCR που διεξήχθη στη Ρώμη (παγκόσμια συγκέντρωση Citroen) στην πίστα Vallelunga. Διοργανωτής ήταν ο Franco Grosso. Η ελληνική αποστολή αποτελούταν από ένα Citroen Cronos του 1982 μοναδικό στην Ελλάδα, ένα DS Cabrio, ένα C3, ένα 2CV custom και ένα CX 2000. Η ελληνική αποστολή ήταν μία από τις πιο πολυφωτογραφημένες. Υπήρχαν κανάλια και δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο. Ο Χρήστος πήρε το βραβείο του πιο όμορφου custom αυτοκινήτου της συγκέντρωσης (Old Classic & Different). Πολλά, πολλά συγχαρητήρια!!


Εδώ θα βρείτε παλαιότερες δημοσιεύσεις για την Λέσχη μας από εφημερίδες, περιοδικά κλπ.