Αρχική Σελίδα

Η Λέσχη

Ιστορικό της Λέσχης

Προφίλ

Το Δ.Σ.

Προνόμια-Πιστοποιητικά-Εγγραφή κλπ.

Τεχνικά

Άλλες Εκδόσεις

Το Fiat 126

Βιβλιογραφία

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

Από τα παλιά

Πρόγραμμα

Όπου έχουμε πάει...

Κάποτε

Downloads

Ειδικός Τύπος

Vlahacos Art Gallery

Fiat 500 Television

Σπαρταριστές Ιστορίες

Σαν σταρ του σινεμά

Wallpapers

Μυθοπλασία...

Fiat 500 & 126 Links

Άλλες Λέσχες

Άλλα Links


ELF FIAT 500 – DERIVATI

το WHO IS WHO της λεσχης μας


       H Ελληνική Λέσχη Φίλων Φίατ 500 – Συναφή είναι μια λέσχη η οποία ιδρύθηκε το 1997 με σκοπό να ενώσει όλους τους φίλους και λάτρεις του μυθικού 500, και του κλασικού μηχανοκίνητου αθλητισμού γενικά.


       Έτσι η μικρή παρέα μερικών  ρομαντικών κατάφερε να οργανώσει και να μετατρέψει ένα παλαιό γκαράζ, σε λέσχη με εντευκτήριο, βιβλιοθήκη και εκθέματα από αυτοκίνητα μέχρι αντικείμενα που άπτονται του 500 μας.


       Ο πυρήνας ήταν μερικοί ιδιοκτήτες αλλά στην πορεία ενεγράφησαν σαν μέλη και φίλοι, συμπαθούντες το Φιατάκι μας, όπου μελλοντικά έγιναν και αυτοί ιδιοκτήτες.

       Το μικρόβιο χτύπησε πολλούς.


       Σιγά σιγά άρχισαν οι εκδηλώσεις, περισσότερες των οποίων εκδρομικού χαρακτήρος και η συμμετοχή σε εκδηλώσεις άλλων λεσχών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


       Σκοποί του συλλόγου μας είναι:

       1. Η ενημέρωση των μελών του, αλλά και του ευρύτερου κοινού, για τεχνικά και μηχανικά θέματα των αυτοκινήτων μας.

       2. Η ανάπτυξη δεσμών φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των μελών και η ανταλλαγή απόψεων σε όλα τα συναφή θέματα τα οποία αφορούν το αυτοκίνητο.

       3. Η ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση των μελών για την παροχή κάθε μορφής ενημέρωσης, βοήθειας, συμπαράστασης μεταξύ τους με κάθε τρόπο.

       4. Η προώθηση θεμάτων που αφορούν τον οδηγό και το αυτοκίνητο, όπως σε θέματα ΚΟΚ, εκπαίδευσης κτλ προς κάθε κατεύθυνση.

       5. Η ενδυνάμωση των δεσμών φιλίας και συνεργασίας των μελών του συλλόγου με μέλη αντίστοιχων ενώσεων της Ελλάδος και του εξωτερικού.

       6. Η ανάπτυξη του μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου των μελών και η προώθηση της τουριστικής ιδέας με αγάπη και σεβασμό προς την φύση και το περιβάλλον.


       Το δυναμικό της λέσχης αποτελείται από όλα τα μοντέλα του Fiat 500, από Bianchina, Moretti Mini maxi, από 850, την μπερλινα και Bertone spider,  το πανέμορφο 126, το οικογενειακό 1100, και την Campagnola το τζιπ  που άφησε εποχή..

       

       Η λέσχη μας είναι μέλος  της Ιταλικής λέσχης.