2η Αθηναϊκή Συνάντηση Κλασικών Οχημάτων (29/3-2/4/2012)

Μια ακόμη εκδήλωση της λέσχης μας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Με την βοήθεια του θεού, της ΕΛΦ Fiat 500 και του καλού καιρού, στον πεζόδρομο του Θησείου στην Ερμού, συγκεντρωθήκαν εικοσιέξι πανέμορφες Ιταλίδες άνω των τριάντα ετών για να διαγωνιστούν στον καθιερωμένο πλέον θεσμό της λέσχης μας για το ποιά θα είναι η πιο όμορφη, ποια η πιο καλοσυντηρημένη ,ποια είναι η σπανιότερη στο πέρασμα του χρόνου και ποιά η πιο μεγάλη σε ηλικία. Οι επισκέπτες, που λόγω του καλού καιρού ήταν πολλοί, δεν χόρταιναν να θαυμάζουν τις Ιταλίδες μας και να φωτογραφίζονται μαζί τους.

Τελικά την εκδήλωσή μας τίμησαν δώδεκα Fiat 500, τρία Fiat 126, ένα Fiat 127, δύο Fiat 128, , καθώς και μοναδικά κομμάτια όπως Fiat 500 Giardiniera, Fiat 850 Spider, Fiat ABARTH 1000 TC, Autobianchi A112 και τέσσερα σκούτερ Vespa .

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην εκδήλωσή μας παρευρέθηκε και ο Μάνθος Βερτόπουλος με την Toyota Celica και το σταντ της “Φλόγας”. Στις 14.00 έγινε η απονομή των κυπέλλων. Οι επισκέπτες ψήφισαν για το πιο όμορφο Ιταλικό αυτοκίνητο και την ομορφότερη Vespa και ανέδειξαν:

1ο ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Τo FIAT 500 του ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

2ο ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Τo FIAT 500 του ΣΤΑΘΗ ΒΛΑΧΑΚΟΥ

3ο ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Το Fiat 500 του ΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

1η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ VESPA: Την VESPA του ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ

Η Τεχνική Επιτροπή, αποτελούμενη από τους ΦΩΤΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ,ΣΤΑΘΗ ΒΛΑΧΑΚΟ και ΓΙΑΝΝΗ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ, έλεγξαν τα αυτοκίνητα της εκδήλωσης ένα προς ένα και αποφάσισε ότι:

ΣΠΑΝΙΟΤΕΡΟ ΟΧΗΜΑ είναι το FIAT ABARTH 1000TC του ΙΑΚΩΒΟΥ ΜΠΑΙΡΙΑΝ

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ είναι το FIAT 500 του ΑΧΙΛΛΕΑ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ

1ο ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΑΠΑΛΑΙΟΜΕΝΟ FIAT 500 είναι τo FIAT 500 του ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ, συμμετοχή από την ΚΡΗΤΗ

1ο ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΑΠΑΛΑΙΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ είναι τo FIAT 500 του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΛΔΑΙΟΥ

2ο ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΑΠΑΛΑΙΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ είναι τo FIAT 500 του ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΕΡΙΑΝΟΥ

3ο ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΑΠΑΛΑΙΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ είναι τo FIAT 500 του ΘΑΝΟΥ ΜΟΥΧΤΑΡΟΠΟΥΛΟΥ.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ VESPA είναι η VESPA του ΜΑΝΩΛΗ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΥ

Μετά την απονομή, όλοι οι συμμετέχοντες κατευθύνθηκαν στο Μοναστηράκι και Θησείο για βόλτα και φαγητό. Ευχαριστούμε όλους όσους έλαβαν μέρος η παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μας και υποσχόμαστε να κάνουμε πάντα όμορφες εκδηλώσεις με χ