Ανοιξιάτικο Πικ Νικ (20/05/2018)

Η ΕΛΦ Fiat 500 & Συναφή πραγματοποίησε την Κυριακή 20 Μαίου μία επιτυχημένη ημερήσια εξόρμηση στην όμορφη Ποσειδωνία Λουτρακίου, με την συμμετοχή 18 αυτοκινήτων. Η συμμετοχή φίλων καθώς και η προσέλευση έγινε με μικρά προβλήματα λόγω της διεξαγωγής του 1ου Αττικού Δρόμου, με συμμετοχή 21 Δήμων της Αττικής, με αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι να είναι κλειστοί από νωρίς το πρωί. Το ραντεβού δόθηκε στο χώρο στάθμευσης του Περιπτέρου Χαϊδαρίου, από όπου και ξεκινήσαμε κατά τις 10.30.

Ακολουθώντας την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου και αφού περάσαμε μέσα από τις πόλεις των Μεγάρων, Κινέττας και Αγίων Θεοδώρων φτάσαμε στον πρώτο σταθμό ανασυγκρότησης , τα Ιστορικά Καφέ του Ισθμού της Κορίνθου. Δυστυχώς στην ανασυγκρότηση έλειπε ο καλός φίλος και μέλος της Λέσχης μας Νίκος Καββαθάς, ο οποίος συνοδευόταν από την πανέμορφη θυγατέρα του και οι οποίοι εγκατέλειψαν λόγω μηχανικής βλάβης. Μετά τις απαραίτητες επικοινωνίες εξασφαλίστηκε Οδική Βοήθεια ,η οποία και μετέφερε το Αυτοκίνητο στην Αθήνα. Λυπούμαστε ειλικρινά για την άσχημη εμπειρία της δεσποινίδος Καββαθά και επιφυλασσόμαστε σε μία μελλοντική εκδήλωση να περάσει υπέροχα. Από τον Ισθμό της Κορίνθου όλοι μαζί κατευθυνθήκαμε προς την Ποσειδωνία, όπου και θα μας φιλοξενούσε ο καλός φίλος της Λέσχης Αργύρης στο πανέμορφο Κτήμα του. Πράγματι με την συμμετοχή του Αργύρη, της Τένιας, του Φώτη και του Μπάμπη τα πάντα ήταν έτοιμα. Η έκπληξη της ημέρας ήταν οι δύο ψησταριές οι οποίες είχαν πάρει μπροστά από νωρίς το πρωί, με 2 μεγάλα κοντοσούβλια και παιδάκια από κρέας αγριογούρουνου, ο οποίο ήταν εκτροφής και προσφορά του κτήματος του Αργύρη. Στα τραπέζια υπήρχε και άφθονο κρασί και αυτό παραγωγής από τον αμπελώνα του Αργύρη. Όλοι μαζί γίναμε μια παρέα ,ενώ κάποιοι ξεναγήθηκαν στο κτήμα προκειμένου να δουν τόσα τη τεράστια ποικιλία δέντρων, όσο και πλήθος ζώων.

Το μεσημέρι δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα από τον φίλο της Λέσχης Νίκο Ραδαίο, ο οποίος μαζί με τον Βασίλη και τον Σταύρο επέστρεφαν από εκδήλωση του VESPA CLUB στο Ναύπλιο και οι οποίοι στον γυρισμό μας έκαναν την τιμή να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μας. Το απόγευμα και ενώ εμφανίστηκαν απειλητικά σύννεφα στον ουρανό ξεκίνησε η επιστροφή.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους του φίλους για την συμμετοχή τους. Ελπίζουμε όλοι να πέρασαν καλά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην επόμενη εκδήλωση της Λέσχης μας.