15ο  Italian Classic Run (02/10/2016)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της λέσχης μας, το 15o Italian Classic Run, στον πολύ όμορφο χώρο toy Πάρκου Φλοίσβου Παλαιού Φάληρου που μας παραχώρησε ο Δήμος.

Την ηλιόλουστη πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου (o θεός της Λέσχης έκανε και πάλι το θαύμα του) από τις 9.30 το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν πανέμορφες Ιταλίδες καλογυαλισμένες και απαστράπτουσες, οι οποίες στάθμευσαν στον πολύ όμορφο χώρο του Πάρκου. 30 υπέροχες Ιταλίδες με τέσσερες τροχούς και 17 πανέμορφα σκούτερ Vespa, δημιούργησαν μαζί με την ιταλική μουσική μια μαγευτική ατμόσφαιρα. Οι εκατοντάδες των επισκεπτών δεν ήξεραν ποια να πρωτοθαυμάσουν και σε ποιο να φωτογραφηθούν και δεν έλειψαν τα σχόλια του τύπου “αυτό το είχα όταν ήμουν φοιτητής” ή “σε αυτό έμαθα να οδηγάω” και άλλες τέτοιες αναμνήσεις. Όλοι είχαν κάτι να θυμηθούν σε σχέση με της ιταλικές καλλονές μας. Οι δε ιδιοκτήτες τους φούσκωναν από υπερηφάνεια ακούγοντας φιλοφρονήσεις και δηλώσεις θαυμασμού για της κούκλες τους.

Και έτσι με κουβεντούλα, καφεδάκι, φωτογραφίες και σχόλια πέρασε η ώρα και γύρω στις 14.00 μετά από μια προσφώνηση του Δημάρχου Παλ. Φαλήρου κου Χατζηδάκη έγινε η καθιερωμένη απονομή στο πιο όμορφο συμφώνα με την ψηφοφορία του κοινού, στο καλυτέρα αναπαλαιωμένο, στο παλαιότερο αυτοκίνητο και στην παλαιότερη Vespa, με όλους να φεύγουν ικανοποιημένοι και χαρούμενοι δίνοντας συγχαρητήρια στους διοργανωτές και κλείνοντας ραντεβού για την επομένη εκδήλωσή μας.

Όμως εμείς τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΦ Fiat 500 & Συναφή, θα θέλαμε από καρδίας να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και τα μέλη μας που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους. Επίσης τους φίλους μας του Vespa Club για την παρουσία και την βοήθεια τους, τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους του Δήμου Παλ. Φαλήρου για την παρουσία τους αλλά και για αμέριστη βοήθεια τους, τον μόνιμο χορηγό μας Γιώργο Μητρόπουλο με τον βοηθό του για την μουσική επένδυση της εκδήλωσης και τέλος όλους τους επισκέπτες που πέρασαν από τον χώρο της εκδήλωσης και υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε πάντα να κάνουμε όμορφες και χαρούμενες εκδηλώσεις.