Χριστουγεννιάτικο γλέντι στην ΕΛΦ Fiat 500 (15/12/2016)

Τελικά δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να περάσουμε καλά παρά μόνο καλή διάθεση, παρέα, κρασάκι, μεζές και τραγούδι.

Με αυτό λοιπόν το σκεπτικό και χωρίς πολλά πολλά, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα Χριστουγεννιάτικο Πάρτι και έτσι μια κρύα Πέμπτη του Δεκέμβρη όλα ήταν έτοιμα.

Η μικροφωνική από τον μόνιμο χορηγό μας Γιώργο Μητρόπουλο και ο άνθρωπος – ορχήστρα Νίκος Κορφιάτης, ήταν εκεί για να υποδεχθούν όλους όσους ήθελαν να περάσουν ένα όμορφο βράδυ. Το μενού επιμελήθηκε ο Γιάννης Χωριανόπουλος με εκλεκτά εδέσματα για όλους, ακόμα και για αυτούς που δεν νήστευαν.

Από τις 20.00 ξεκίνησαν να καταφθάνουν οι πρώτοι φίλοι οι οποίοι δοκίμασαν τα”μελομακάρονα του Άκη” μέχρι να ετοιμαστούν τα φαγητά, πλασμένα και9 ψημένα δια χειρός Προέδρου που τώρα τελευταία το έχει ρίξει πολύ στο “Master Chef” και δικαίως.

Γύρω στις 22.00 όλοι ήταν πλέον στη Λέσχη. Η ψησταριά πήρε στην κυριολεξία φωτιά. Τα σουβλάκια δεν προλάβαιναν να ψηθούν και το κρασί μαζί με το κέφι, έρρεε άφθονο. Μετά τα πειράγματα, τις ευχές και τα πολλά γέλια ξεκίνησε το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Εκεί όλοι έδειξαν της ικανότητές τους στο χορό και στο τραγούδι. Η ώρα πέρασε γρήγορα χωρίς να το καταλάβει κανείς και αργά τη νύχτα ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί κεφάτος και ευχαριστημένος. Οι διοργανωτές έκατσαν ακόμα περισσότερο στη Λέσχη, προκειμένου να μαζευτεί ο χώρος, αλλά και να γίνει ένας απολογισμός-κουβέντα σχετικά με την επιτυχία της γιορτής.

Η ΕΛΦ Fiat 500 & Συναφή ευχαριστεί από καρδιάς τους φίλους από την ΦΙΛΠΑ, Γιώργο Χωριανόπουλο, Emilio-Mario Iliou και Ηλία Παπαδάκη καθώς και το Πέτρο Παπαδόπουλο από την ΟΡΚΑ που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης όλα τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης που ήρθαν στο πάρτυ, τον χορηγό μας Γιώργο Μητρόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια του, τον Νίκο Κορφιάτη που μας διασκέδασε με τα τραγούδια του και όλους όσους βοήθησαν να πετύχει αυτή η γιορτή.

Τέλος, παίρνοντας δύναμη από την θετική ενέργεια όλων όσων παρευρέθησαν,  υποσχόμαστε να φροντίζουμε να περνάτε καλά και να ξεφεύγετε από την καθημερινότητά σας και το άγχος της επιβίωσης.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.