2η Αθηναϊκή Συνάντηση Κλασικών Οχημάτων (29/3-2/4/2012)

“Πολιτικός δάκτυλος” δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθεί το Ανοιξιάτικο πικ-νικ. Ο “δάκτυλος” αυτός δεν ήταν άλλος από τις διπλές εκλογές (Ευρωεκλογές και Δημοτικές) που διεξήχθησαν την ημερομηνία που ήταν αρχικά  προγραμματισμένη η εκδήλωση. Η ΕΛΦ Fiat 500 & Συναφή δεν πτοήθηκε όμως και απλά άλλαξε την ημερομηνία και την εποχή…έτσι, το ανοιξιάτικο πικ-νικ έγινε καλοκαιρινό και συνδυάστηκε και με μπάνιο!!

Περίπου τριάντα αυτοκίνητα μαζεύτηκαν στα Goody’s του Αγίου Στεφάνου, προκειμένου να συμμετάσχουν στην καθιερωμένη πλέον εκδήλωση της Λέσχης, η οποία δεν απαιτεί τίποτα πέρα από το αυτοκίνητο μας, εξαιρετική παρέα, πολύ κέφι, άντε και κανά-δυο μπολάκια με κεφτέδες!! Με ελάχιστη συμμετοχή, είναι μια ακόμα λαμπρή ευκαιρία να βρεθούν φίλοι και γνωστοί ξανά, να ξεμουδιάσουν τα οχήματά τους, αλλά πάνω απ’όλα να περάσουν μια υπέροχη ημέρα όπως άλλωστε συνηθίζεται έντονα στις εκδρομές που πραγματοποιεί η Λέσχη μας κατά καιρούς.

Μέσα από μια υπέροχη διαδρομή 28 χιλιομέτρων, τα αυτοκίνητα έφτασαν στην παραλία του Βαρνάβα. Ο δρόμος γέμισε για μια ακόμα φορά πολύχρωμα αυτοκίνητα, κυρίως ιταλικά από την Λέσχη μας, αλλά και άλλα από την ΕΛΚΑ, της οποίας μέλη ήρθαν με τα δικά τους όμορφα κλασσικά να συνδράμουν στην εκδήλωση με την παρουσία τους και να περάσουν καλά.

Λίγο πριν μεσημεριάσει και επειδή η θερμοκρασία είχε ανέβει κάπως επικίνδυνα, όλοι ζητούσαν κάτι…τα αυτοκίνητα λίγη ξεκούραση και τα πληρώματα ένα δροσερό μπανάκι στην όμορφη παραλία. Όλοι πέρασαν υπέροχα…κορμιά ξεδιπλώθηκαν στην παραλία, μπρατσάκια και κουλούρες έκαναν την εμφάνισή τους και εννοείται ότι με αυτές τις σκηνές να εκτυλίσσονται, δεν έλειψαν τα πολλά πειράγματα και τα άφθονα γέλια!!

Έπειτα, όλοι μαζεύτηκαν πίσω στα αυτοκίνητά τους, για να βρεθούν σε μια πανέμορφη τοποθεσία. Στο 12ο χιλιόμετρο, ένα απίστευτα όμορφο και δροσερό μέρος έκανε την εμφάνισή του. Ο τόπος γεμάτος από πλατάνια και τα πολλά όμορφα ξύλινα μεγάλα παγκάκια και τραπέζια που ήταν εκεί βοήθησαν το πικ-νικ να γίνει ακόμα πιο άνετο για τον κόσμο. Οι λιχουδιές πήγαιναν και έρχονταν…ο ένας κερνούσε τον άλλον και όλοι δοκίμαζαν την σπεσιαλιτέ του καθενός όποια και αν ήταν αυτή…

Σημασία έχει ότι όσοι βρέθηκαν και σε αυτή την εκδήλωση πέρασαν υπέροχα…και επειδή η ΕΛΦ Fiat 500 έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της εποχής, διοργανώνει απλές και λιτές εκδρομές-εκδηλώσεις, οι οποίες είναι προσιτές σε ΟΛΟΥΣ…γιατί ΟΛΟΙ έχουμε την ανάγκη να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα και τι καλύτερο να ξεφεύγεις σε όμορφα μέρη, με αγαπημένα πρόσωπα συγγενείς και φίλους, αλλά και με το αγαπημένο σου αυτοκίνητο;