2ο Ρομάντζο Ράλλυ (21/04/2013)

Ο καιρός ήταν άριστος, 28 πληρώματα βρέθηκαν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής και οι κριτές στη θέση τους… Το μεγάλο στοίχημα για την Λέσχη μας ήταν τώρα η επιτυχία της εκδήλωσης, μιας και οι αγώνες regularity που έχει οργανώσει στην 16χρονη ιστορία της, δεν ξεπερνούν σε αριθμό τα δάκτυλα του ενός χεριού…

Από τα 28 αυτοκίνητα που βρέθηκαν στην γραμμή εκκίνησης τα περισσότερα ήταν Fiat΄500, 500 Giardiniera, 126, 850 Sport Spider, 600 Multipla, καθώς και ένα εκθαμβωτικό 500 Gamine Vignale. Την εκδήλωση πλαισίωσαν προκειμένου να προσφέρουν έξτρα ομορφιά στο θέαμα και αυτοκίνητα φίλων της Λέσχης. Οι φίλοι έφτασαν με VW 1200 και 1303, BMW 320, BMW 1602, Honda Accord, Mercedes 230, Audi 100LS, Ford Cortina, Ford Cobra (έκλεψε την παράσταση) και το ροζουλί Opel Olympia το οποίο είναι πάντα έτοιμο να προσφέρει συμβουλές για μια καλύτερη ζωή!

Η διαδρομή σύντομη, όμορφη και εύκολη και αποτελείτο από δύο σκέλη. Έτσι, με την εκκίνηση του αγώνα τα πληρώματα ξεκίνησαν για να ακολουθήσουν την διαδρομή προς Λούτσα-Βραυρώνα-Μαρκόπουλο-Αυλάκι. Εκεί κα μετά από μία ώρα τελείωσε το πρώτο σκέλος του αγώνα και για 20 λεπτά περίπου έγινε η ανασυγκρότηση των πληρωμάτων για να ξεκινήσουν για το 2ο σκέλος που θα τερμάτιζε στο Πόρτο Ράφτη. Ο τερματισμός βέβαια δεν ήταν εύκολη υπόθεση αφού θα έπρεπε στο λιμανάκι της περιοχής τα πληρώματα να εξέλθουν των αυτοκινήτων για να μπορέσουν να βρουν το όνομα μιας συγκεκριμένης βάρκας που ήταν δεμένη κάπου εκεί. Μόνο με την απάντηση γραμμένη στο road book θα μπορούσε κάποιος να ολοκληρώσει τη διαδικασία. Και επειδή το όνομα της εκδήλωσής μας αποπνέει συναίσθημα και ρομαντισμό, η βάρκα προς εντοπισμό είχε το αγαπησιάρικο όνομα… ΚΩΣΤΑΣ! Κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρχαν σε όλο το μήκος της διαδρομής κρυφοί κριτές, προκειμένου να τσιμπήσουν τους παραβάτες οδηγούς και να τους κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη…!

Μετά το πέρας του αγώνα, οι περισσότεροι βρέθηκαν σε ψαροταβέρνα της περιοχής για να απολαύσουν ολόφρεσκο ψαράκι. Ούτε λίγο, ούτε πολύ 55 άτομα από την εκδήλωση ήταν στην ταβέρνα, πράγμα που δείχνει ότι ενώ η προσέλευση εκεί δεν ήταν υποχρεωτική, όλοι πέρασαν τόσο υπέροχα που δεν ήθελαν να τελειώσει η μέρα και έτσι οι περισσότεροι ακολούθησαν. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, ασορτί με το ολόφρεσκο ψαράκι…

 Το Ρομάντζο Ράλλυ θεσπίστηκε πριν από δύο χρόνια και διεξήχθη τότε με αφορμή την ημέρα της γυναίκας. Έτσι, κάθε φορά σε αυτό τον αγώνα οι οδηγοί είναι γυναίκες και έχουν την τιμητική τους. Βέβαια, για να μην παραπονεθούν και τα αγοράκια που ήρθαν μόνα τους, υπήρξε κατάταξη και για τους 3 πρώτους των ανδρικών πληρωμάτων. Οι γυναίκες μιας και ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα της ημέρας απόλαυσαν περισσότερων επάθλων αφού βραβεύτηκαν οι 3 πρώτες και – προαποφασισμένα – η 5η, 8η, 13η και προτελευταία της γενικής κατάταξης. Αν μπορούσαν να πάρουν και όλες κάποιο έπαθλο, θα ήταν ακόμα καλύτερα! Η απονομή διεξήχθη την επόμενη στην Λέσχη μας. Ευκαιρία να ξαναβρεθούμε!

Το ενθαρρυντικό στοιχείο από την συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν ότι υπήρχαν αυτή τη φορά πολλά νέα παιδιά. Έδωσαν χρώμα με την ζωντάνιά τους και σε όλους εμάς πολύ κουράγιο για το ότι τα καλύτερα έρχονται..

Έτσι το στοίχημα που προαναφέραμε, κερδίθηκε και μάλιστα πανηγυρικά! Ελπίζουμε και στο 3ο Ρομάντζο Ράλλυ οι συμμετοχές να είναι ακόμα περισσότερες γιατί μπορούμε και το ξέρουμε!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2oυ ΡΟΜΑΝΤΖΟ ΡΑΛΛΥ

Ανδικά πληρώματα

1ος Γενικής

2ος Γενικής

3ος Γενικής

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

AUDI 100

BMW 316

OPEL OLYMPIA

Γυναικεία πληρώματα

1η Γενικής

2η Γενικής

3η Γενικής

5η Γενικής

8η Γενικής

13η Γενικής

Προτελευταία

Γενικής

ΝΑΣΙΟΥ ΜΠΡΙΛΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΡΙΝΗ ΣΙΛΛΕΝΑ – ΜΑΡΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΧΑΛΥΒΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΝΑ – ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ – ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΒΕΛΙΣΣΑΡIOY ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ ΗΡΩ

ΜΟΥΧΤΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ – ΜΟΥΧΤΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΒΕΛΙΝΑ

VW 1303

VW 1200

BMW 1602

MERCEDES 230

GARDINIERA

BMW 316

FIAT 126

Πολλές ευχαριστίες στους κριτές που βοήθησαν στην διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα και συγκεκριμένα στους Χρήστο & Λουίζα Ράπτη, Γιώργο Κάμπρα, Γιάννη Χωριανόπουλο (οι οποίοι τιμήθηκαν) και στον Στράτο Μαρίνη που δε σταμάτησε ούτε λεπτό και αλώνισε όλες τις εκτάσεις με τη φωτογραφική του μηχανή.