Φθινοπωρινό πικ-νικ (22/9/2013)

Συνδιοργάνωση με το VESPA FORUM HELLAS

Λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις δυσκολίες των καιρών, η Λέσχη μας έπρεπε να βρει έναν τρόπο προκειμένου να διοργανώνει εκδηλώσεις που δε θα κοστίζουν και θα έχουν συμμετοχή. Το 2012 η Λέσχη μας βρήκε τον τρόπο διοργανώνοντας το πρώτο της πικ-νικ. Η φιλοσοφία από κει και έπειτα έγινε και σλόγκαν: Φθηνά, έξυπνα, γρήγορα.

Το τρίτο λοιπόν πικ-νικ (το δεύτερο για φέτος) πραγματοποιήθηκε εκεί που έγινε και το πρώτο, στη Λίμνη Μπελέτσι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Μια μαγευτική τοποθεσία κοντά στην Αθήνα προκειμένου να μην δυσκολευτούν τα αυτοκίνητα αλλά και τα πολλά όμορφα σκούτερ από το VESPA FORUM HELLAS που συνδιοργάνωσε την εκδήλωση.

Συνάντηση και εκκίνηση από το πάρκιν του Άλσους Γαλατσίου. Στη διαδρομή έγινε μια μίνι ανασυγκρότηση στον Άγιο Στέφανο και από εκεί όλοι μαζί κατέφθασαν στην όμορφη λίμνη. Ο δρόμος πλημμύρισε χρώματα από τα κλασσικά οχήματα και στα αυτιά όλων ηχούσαν μελωδικά τα παλιά αλλά καλοδιατηρημένα μοτέρ.

Στην λίμνη έγινε η καθιερωμένη φωτογράφιση και όλοι αμέσως μετά μεταφέρθηκαν στην εκκλησία η οποία βρίσκεται λίγα μέτρα πιο πίσω. Εκεί υπήρχε άπλετος χώρος για να βγούν τα τραπεζάκια, οι καρέκλες, τα φραπεδάκια και λίγο αργότερα τα κεφτεδάκια και οι μπύρες…

Ο καιρός για άλλη μια φορά εξαιρετικός και οι συμμετέχοντες όλοι με καλή διάθεση, κάτι που προέτρεψε όλους να γίνουν μια μεγάλη παρέα και να ανταλλάσουν απόψεις και μεζεδάκια. Κάποιοι ενδεχομένως για αυτοκίνητα και μηχανές και κάποιοι για… συνταγές αφού οι λιχουδιές έδιναν και έπαιρναν!

Τα παιδιά αυτή την φορά ήταν αρκετά και έπαιξαν με την ψυχή τους αφού ο χώρος το επέτρεπε αυτό. Γενικά, η όλη εικόνα της εκδήλωσης παρέπεμπε σε άλλες εποχές πιο όμορφες, πιο ανθρώπινες και πολύ ρομαντικές!

Οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές και αυτή τη φορά. Αφενός η συνδιοργάνωση με το VESPA FORUM HELLAS, αφετέρου οι συμμετοχές αυτοκινήτων που δεν ήταν Fiat, έφεραν τον αριθμό των συμμετοχών σε υψηλό επίπεδο. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τις συμμετοχές από την ΕΛΚΑ, καθώς και ένα πλήρωμα που ήρθε από το Αίγιο ειδικά για την εκδήλωση, τότε μπορούμε να μιλάμε για απόλυτη επιτυχία.

Αυτό συμβαίνει γιατί οι εκδηλώσεις της ΕΛΦ Fiat 500 & Συναφή είναι ανοιχτές προς όλους (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, όπως το Italian Classic Run το οποίο έρχεται σε λίγες ημέρες). Και αυτό επειδή πρώτα για εμάς σημασία έχει ο άνθρωπος που αργότερα μπορεί να γίνει φίλος και καλή παρέα. Απλά το αυτοκίνητο είναι το ερέθισμα και η αφορμή για να μας φέρει όλους κοντά!

Και στο επόμενο με υγεία!