Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας (23/01/2012)

Η φετινή κοπή πίτας στην Λέσχη μας, είχε χρώμα αντι-οικονομικής κρίσης… μπαίνοντας κάποιος στον χώρο της Λέσχης στις 23 Ιανουαρίου θα νόμιζε ότι ζούσε σε άλλη εποχή, αφού στον χώρο τίποτα δεν θύμιζε τους δύσκολους καιρούς που περνάμε λίγο-πολύ όλοι μας. Όσοι περίμεναν κάτι λιτό για φέτος διαψεύστηκαν πανηγυρικά, αφού εκτός από πίτα και ποτό, αυτή τη φορά έκαναν την εμφάνισή τους και μπόλικες αλμυρές χειροποίητες λιχουδιές, από τυρόπιτες μέχρι κοψιδάκια τις οποίες είχαν επιμεληθεί οι κυρίες της Λέσχης.

Η προσέλευση ξεκίνησε κατά τις 9 και κύλισε χαλαρά μέχρι τις 10.30 περίπου, όταν ο Πρόεδρος πήρε το μικρόφωνο προκειμένου να απευθύνει τις καθιερωμένες ευχές σε όλους, αλλά και να θυμίσει ότι και η Λέσχη έχει ανάγκη την σταθερή παρουσία όλων για να μπορέσει να επιβιώσει. Όχι, δεν ήταν ο Πρόεδρος συγκινημένος, ούτε πήγαν να τον πάρουν τα ζουμιά, απλά είχε κλείσει λίγο η φωνή του από κρύωμα, με αποτέλεσμα να ακούγεται λίγο δραματικός!

Η λαχειοφόρος αγορά που διεξήχθη είχε τα πιο πολλά δώρα από κάθε άλλη φορά. Διέθετε αυτά που είχαν σχέση με το Fiat 500 όπως πίνακες ζωγραφικής που απεικονίζουν το μοντέλο ή και φωτογραφίες του 500 έντεχνα τυπωμένες σε καμβά. Ασημένια μπρελόκ με Fiat 500, αλλά και αντικείμενα αξίας όπως ένας αχρησιμοποίητος ολοκαίνουριος φακός από την δεκαετία του ’50. Διέθετε επίσης και πολλά δώρα τα οποία δεν σχετίζονται με το 500ράκι μας αλλά είναι άκρως χρήσιμα σε περίοδο κρίσης. Από δωρεάν φιάλες σε νάιτ-κλαμπ για ξεφάντωμα, κουρέματα σε κομμωτήριο, γυαλιά ηλίου, τηλεφωνικές συσκευές, δωρεάν σέρβις σε οχήματα, μέχρι μπουκάλια κρασί και ντενεκέδες λάδι για να βγάλουμε τον χειμώνα. Ακούτε κύριοι πολιτικοί;;; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ…

Βέβαια τα ευτράπελα δεν έλειψαν, γιατί πως μπορεί να είναι το κούρεμα να το κερδίζει ο Κώστας Βαλάσης ο οποίος είναι τελείως φαλακρός; Όπως αντιλαμβάνεστε το γέλιο περίσσεψε αυτή την όμορφη βραδιά.

Φέτος ειδικά, χρειαζόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον… πιο πολύ για να μπορούμε να λέμε άλλα πράγματα μεταξύ μας προκειμένου να ξεχνάμε τα προβλήματά μας. Και αυτό το προσφέρει απλόχερα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη βράδυ η ΕΛΦ Fiat 500, όταν μαζευόμαστε κάποιοι (και γιατί όχι όλοι;) και περνάμε καλά..

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!