Αποκριάτικο Πάρτι στην ΕΛΦ Fiat 500 (09/03/2013)

Έτσι για να σπάσουμε τη μονοτονία, αποφασίσαμε εκτός προγράμματος και σε χρόνο ρεκόρ να διοργανώσουμε έναν αποκριάτικο χορό, ο οποίος σε αντίθεση με πέρυσι, φέτος διεξήχθη στο χώρο της Λέσχης μας. Έτσι χωρίς πολλά πολλά – ένα καλά εξοπλισμένο μπαρ, σωστή μουσική και ο καθένας μας την αφεντιά του – τα μέλη της Λέσχης πέρασαν θαυμάσια για άλλη μια φορά στα πλαίσια μιας εκδήλωσης.

Όλα τα είδη ανθρώπων(;) και ειδών(!) παρουσιάστηκαν αυτό το ανοιξιάτικο βράδυ. Μουτζαχεντίν, φυλακόβιοι, ιερείς, άραβες μεγιστάνες, κυρίες και τραγουδιάρες, ποδοσφαιριστές σύγχρονου και ρετρό στυλ, μωρούλια, ναύτες, παπούληδες και πολλές άλλες αυτοσχέδιες εμπνέυσεις. Κακά και ‘μοβόρα στοιχεία ήταν τα διαολάκια, οι κακές μάγισσες και ο δράκουλας… τώρα στα είδη μάλλον συγκαταλέγονται ο άνθρωπος με το χοτ-ντογκ στο κεφάλι και το κλου της βραδιάς η ξανθιά του ΔΣ ντυμένη… γλάστρα! Ακαθορίστου χαρακτήρα και άνευ κατηγορίας ο αστείρευτος και πάντα ευρυματικός Φώτης ο οποίος θύμιζε ολίγον Τερλέγκα με πυτζάμες! (ή αλλιώς ο άνθρωπος που έφυγε από το σπίτι του να πάει για τσιγάρα και δεν γύρισε ποτέ…).

Το στερεοφωνικό της Λέσχης θυμήθηκε τα νιάτα του αφού έπαιζε σε υψηλές εντάσεις για αρκετές ώρες. Οι λάτιν μελωδίες είναι πάντα απαραίτητες σε τέτοιες περιστάσεις και ικανές βεβαίως να αυξήσουν το κέφι. Μετά το overdose από εισαγωγής χιτάκια ακολούθησαν παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια. Εκεί μπορώ να πω ότι έλειψαν σε όλους τα παραδοσιακά… κοψίδια. Σειρά είχαν χορευτικές ντίσκο επιτυχίες, για να κλείσει σιγά σιγά η βραδιά με κλασσικές ροκ μελωδίες. Και αφού τα φώτα είχαν χαμηλώσει εντελώς κλείσαμε με τραγουδάκια Fiat 500… (ιταλικές όμορφες μουσικές της δεκαετίας του ’50).

Ήταν χωρίς αμφιβολία μια όμορφη βραδιά. Και όσοι βρέθηκαν εκεί ευχήθηκαν να επαναληφθεί το ίδιο και του χρόνου. Για άλλη μια φορά περάσαμε υπέροχα, το κέφι ήταν αστείρευτο και τα έξοδα ελάχιστα. Και αυτό πια στις μέρες μας το λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας..

Καλή Σαρακοστή να έχουμε!