3ο P.I.C.K. Patras (1/10/2011)

Θεωρούμε πολύ τυχερούς τους εαυτούς μας που η διοργανώτρια αρχή του P.I.C.K. Patras μας επέλεξε για 2η συνεχόμενη φορά να συμμετέχουμε σε αυτή την τόσο ξεχωριστή εκδήλωση. Για δύο μέρες, η πόλη της Πάτρας μετατρέπεται σε Μονακό για να φιλοξενήσει το διεθνές σιρκουί καρτ, μια άψογα στημένη εκδήλωση η οποία διαφημίζεται πανελληνίως από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας.

Έτσι για δεύτερη φορά, η Λέσχη μας βρέθηκε εκεί για να στολίσει την εκδήλωση με την παρουσία των αυτοκινήτων της και να δώσει μία διαφορετική νότα από αυτές του γκαζιού και του θορύβου της εξάτμισης που είναι απαραίτητα αξεσουάρ ενος αυτοκινήτου που τρέχει. Και ως γνωστόν το Fiat 500 δεν τρέχει…

Αρκετά αυτοκίνητα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου, προκειμένου να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού, η αποστολή πραγματοποιούσε στάσεις για να παραλάβει και τα μέλη της Λέσχης από τις κατά τόπους περιοχές που διέμεναν τα μέλη που θα συμμετείχαν (Κιάτο, Αίγιο, κλπ).

Η παρουσία και παρέλαση των αυτοκινήτων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα. Παρέλασαν Fiat 500, 126, 127, X 1/9, 850 Spider, αλλά και δύο εκθαμβωτικές Alfa Romeo Giulia (Berlina & Coupe) οι οποίες έτρεχαν (και έβγαζαν μάτια), ιδιοκτησία μελών της Λέσχης μας από την Πάτρα. Τα αυτοκίνητα έκλεψαν την παράσταση και κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου.

Όσο για την παρέα δεν το συζητάμε… όλοι πέρασαν υπέροχα και ήδη έχουμε αρχίσει να αναρωτιόμαστε αν όντως η κάθε τελευταία εκδρομή-εκδήλωση είναι όντως η καλύτερη που έχουμε πραγματοποιήσει ποτέ… Η διάθεση και το πνέυμα στα ύψη, τόσο για οδηγούς και επιβάτες, όσο για όλα τα αυτοκίνητα τα οποία ταξίδεψαν αλέ-ρετούρ στην Πάτρα, δίχως το παραμικρό πρόβλημα!