Έκθεση Κλασσικών Οχημάτων – Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (3-6/11/2011)

Για τέσσερις ημέρες διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου, Έκθεση Κλασσικών Οχημάτων. Την διοργάνωση ανέλαβε το περιοδικό Classic Century και πρωτοστάτης της εκδήλωσης ήταν ο εκδότης του κ. Μιχάλης Ρασιδάκης. Στην Έκθεση υπήρχαν 62 αυτοκίνητα, τα περισσότερα σπάνια μοντέλα, που πολλοί απο τους επισκέπτες σίγουρα τα έβλεπαν από κοντά για πρώτη φορά. Αλήθεια, πόσο συχνά μπορεί να δει κάποιος στο δρόμο μια Chevrolet Corvette Stingray ή ένα άψογο Morris Minor;

Η Λέσχη μας ήταν εκεί με ούτε λίγο-ούτε πολύ οχτώ αυτοκίνητα. Fiat 500, Autobianchi Bianchina, Fiat 500 Giardiniera και ένα όμορφο Moretti 126 Minimaxi το οποίο απέσπασε το δεύτερο βραβείο των καλλιστείων στο οποίο ψήφιζαν οι επισκέπτες της Έκθεσης. Κάποια από τα μέλη μας είχαν “απλώσει” στην έκθεση και κάποια άλλα αυτοκίνητα τα οποία ήταν εκτός “περιπτέρου” Fiat, όπως δυο πανέμορφα πορτοκαλί VW Beetle, BMW 1602 και 518.

Κατά την διάρκεια της ‘Εκθεσης ήταν πάντα στο περίπτερο της Λέσχης μας κάποιο από τα μέλη της, προκειμένου να μπορεί να απαντά και να λύνει όλες τις ερωτήσεις και απορίες των πολλών επισκεπτών της. Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε ότι τα 500ράκια ενώ ήταν ίσως τα “ταπεινότερα” όλως των εκθεμάτων, απέσπασαν πολλές ματιές και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο πλήθος των επισκεπτών.

Όλα τα συγχαρητήρια πάντως πρέπει να πάνε στην οργάνωση η οποία ήταν καθ’όλα άψογη. Το κλασσικό αυτοκίνητο πρέπει να προβάλλεται παντού και πάντα με την πρώτη ευκαιρία. Ελπίζουμε το πάθος και η θέληση ανθρώπων σαν αυτή του κ. Ρασιδάκη να μην εκλείψει ποτέ για να έχουμε στο μέλλον παρόμοιες οργανώσεις και με πολύ περισσότερες  συμμετοχές.